~ ALHAMDULILLAH ~

Friday, September 14, 2012
Selamat pagi :) p/s : Jom gerakkan bibir ucapkan Alhamdulillah :) * Sumber gambar: Cik Google :) Ros.reeza
Read More

hujan : saya suka....

Wednesday, September 12, 2012
Selamat malam semua... sekarang ni dah pukul 11.50 mlm... angin kencang juga kat luar ni.. hujan mula membasahi bumi.. alhamdulillah....  ...
Read More

~ PANGGILAN MISTERI ~

Wednesday, September 12, 2012
Nak cerita ni... Tadi, dalam pukul 12.00 tengahari, macam tu lah.. Saya ada terima satu panggilan di pejabat.. Walaupun perbualannya amat...
Read More

BERCUTI LAGI

Wednesday, September 12, 2012
Selamat pagi.. walaupun dah  masuk tengahari kan?.. hihihi... Lama rasanya tak updated blog ni.. Eh, lama ke?>. Baru 5 hari kan tak up...
Read More

PERKONGSIAN DI PAGI HARI

Thursday, September 06, 2012
Selamat pagi.. Hari ni nak kongsi satu doa. Doa untuk anak-anak yang terkena gangguan.. Bolehlah diamalkan untuk ibu-ibu dan ayah-ayah di ...
Read More

SIMPULAN KASIH

Tuesday, September 04, 2012
Masa raya hari tu, saya ada buat kuih popia.. Saya buat yang simpul.. Sebabnya?.. Saya suka makan yang jenis simpul.. hihihi.. Padahal rasan...
Read More

RENDANG SPECIAL

Tuesday, September 04, 2012
Selamat pagi semua..  Hari ni nak share tentang rendang yang saya masak masa raya pertama hari tu :) Saya masak Rendang Ayam ikut resepi...
Read More

SENYUMAN MENAWAN

Monday, September 03, 2012
Eh knapa la tajuknya gitu?... hihihi.. Cuma nak share ni je : Ambil kat FB.. Minta izin, ye :) p/s : Cuba senyum sikit, nak tengok...
Read More

ISTERI YANG BAIK

Monday, September 03, 2012
Nak share sesuatu ni... Ambil dari FB kawan :) p/s : Sentiasa berdoa kepada Allah swt, moga dapat menjadi isteri yang solehah kepada ...
Read More
Powered by Blogger.