Tuesday, September 25, 2012

JALAN_JALAN HUJUNG MINGGU

Assalamualaikum. Selamat pagi.. Apa khabar semuanya?.. Diharapkan semuanya sihat ye..  Hari ni baru berkesempatan nak update cerit...
Friday, September 14, 2012

~ ALHAMDULILLAH ~

Selamat pagi :) p/s : Jom gerakkan bibir ucapkan Alhamdulillah :) * Sumber gambar: Cik Google :) Ros.reeza
Thursday, September 13, 2012

BERAPA GRAM INSTAGRAM ANDA ???

  Selamat pagi semua.. Hai, apa khabar hari ni?.. Moga semuanya sihat belaka ye :) Eh, kenapa tajuk kat atas tu?.. haa.. hari ni nak ceri...
Wednesday, September 12, 2012

hujan : saya suka....

Selamat malam semua... sekarang ni dah pukul 11.50 mlm... angin kencang juga kat luar ni.. hujan mula membasahi bumi.. alhamdulillah....  ...
Wednesday, September 12, 2012

~ PANGGILAN MISTERI ~

Nak cerita ni... Tadi, dalam pukul 12.00 tengahari, macam tu lah.. Saya ada terima satu panggilan di pejabat.. Walaupun perbualannya amat...
Wednesday, September 12, 2012

BERCUTI LAGI

Selamat pagi.. walaupun dah  masuk tengahari kan?.. hihihi... Lama rasanya tak updated blog ni.. Eh, lama ke?>. Baru 5 hari kan tak up...
Thursday, September 06, 2012

PERKONGSIAN DI PAGI HARI

Selamat pagi.. Hari ni nak kongsi satu doa. Doa untuk anak-anak yang terkena gangguan.. Bolehlah diamalkan untuk ibu-ibu dan ayah-ayah di ...
Wednesday, September 05, 2012

OPEN HOUSE VS OPEN OFFICE

Selamat pagi semua.. Salam 18 Syawal :) Mesti ramai yang buat open house kan?.. Tak pun ramai yang dapat undangan open house.... Ni nak cer...
Tuesday, September 04, 2012

SIMPULAN KASIH

Masa raya hari tu, saya ada buat kuih popia.. Saya buat yang simpul.. Sebabnya?.. Saya suka makan yang jenis simpul.. hihihi.. Padahal rasan...
Tuesday, September 04, 2012

RENDANG SPECIAL

Selamat pagi semua..  Hari ni nak share tentang rendang yang saya masak masa raya pertama hari tu :) Saya masak Rendang Ayam ikut resepi...
Monday, September 03, 2012

SENYUMAN MENAWAN

Eh knapa la tajuknya gitu?... hihihi.. Cuma nak share ni je : Ambil kat FB.. Minta izin, ye :) p/s : Cuba senyum sikit, nak tengok...
Monday, September 03, 2012

ISTERI YANG BAIK

Nak share sesuatu ni... Ambil dari FB kawan :) p/s : Sentiasa berdoa kepada Allah swt, moga dapat menjadi isteri yang solehah kepada ...
Powered by Blogger.