ABC KAMPUNG MELAYU, JOHOR BAHRU



Rasa sekejap je masa berlalu. Dah hampir setahun duduk JB ni. 15 hb ni betul-betul genap la.. Ok, antara yang besy kat JB ni kan, ialah makanannya.m. Macam-macam ada. hihi.. 

Ok, entry kali ni nak share ABC yang best kat JB ni. Lain orang? lain seleranya kan. Bagi saya secara peribadinya, lebih suka ABC di Kampung Melayu, Johor Bahru. Sedap sangat! Nak beli pun memang kena beratur. Dekat medan selera Kampung Melayu. Bukak lebih kurang pukul 11 pagi sampai malam...


Yang ni saya beli yang special, sebab tu ada aiskrim. Kalau yang biasa, tak ada aiskrim yer. Harganya pulak, yang special , RM3 dan yang biasa RM2.50. 

Kalau yang duduk area JB mesti tahu kan ABC ni?... Saya suka sebab kacang dia banyak. hihi. Eh, boleh gitu?. Memang sedap lah :-)



Haa tengok kacang dia tu. hihi.

Ok, korang suka tak makan ABC a.k.a Ais Kacang :-)



7 comments:

Powered by Blogger.