Ticker

6/recent/ticker-posts

Lirik Lagu Sibuk - Kaka Azraff



 Lirik Lagu Sibuk - Kaka Azraff 

Jangan call aku sibuk
Jangan call aku sibuk (ayo)
Jangan call aku sibuk
Hari ini, semalam dan esok (ayo, uh-uh-uh)
Magic Potions in the compound
Jangan call aku sibuk (sibuk, uh-uh-uh)
Jangan call aku sibuk (ayo, uh-uh-uh)
Jangan call aku sibuk
Hari ini, semalam dan esok (ayo, uh-uh-uh)

[Verse 1: Kaka Azraff]
Nombor hilang, handphone baru
Overseas, takut bil melambung (ayo)
Esok cuba lagi
Atau takyah cuba langsung
Aku tak free, aku tak free (yeah)
Kerja OT, hari-hari
Banyak alasan yang ku bagi
Kalau suka, ada lagi

[Chorus: Kaka Azraff]
Tapi sekarang jangan call aku sibuk
Jangan call aku sibuk (ayo)
Jangan call aku sibuk
Hari ini, semalam dan esok (ayo, uh-uh-uh)
Jangan call aku sibuk (sibuk, uh-uh-uh)
Jangan call aku sibuk (ayo, uh-uh-uh)
Jangan call aku sibuk
Hari ini, semalam dan esok (ayo, uh-uh-uh)

[Verse 2: Kaka Azraff]
Aku tak free, aku tak free (yeah)
Kerja OT, hari-hari (yeah)
Banyak alasan yang ku bagi
Kalau suka, ada lagi (yeah)
Tak dapat ku gantung lama, bateri nak mati
Tak dapat ku sembang lama, ada hal peribadi
Aku takde masa, jangan ganggu aku lagi
Gerak dulu, a-aku gerak dulu

[Chorus: Kaka Azraff]
Jadi sekarang jangan call aku sibuk (sibuk, uh-uh-uh)
Jangan call aku sibuk (ayo, uh-uh-uh)
Jangan call aku sibuk
Hari ini, semalam dan esok (ayo, uh-uh-uh)

[Verse 3: Alif]
Cuba jangan call, aku masih lagi sibuk
Kau ambil berat tapi padaku menyibuk (ay, yo, oh, no)
"Alif ada kat mana?"
"Alif ada dengan siapa?"
"Alif tengah buat apa?"
Jika aku tak jawab, sudah pasti
Itu jawapan yang ku telah bagi
Kau tak faham apa yang ku hadapi
Kenapa aku sorang yang kau cari

[Chorus: Kaka Azraff & Both]
Jadi sekarang jangan call aku sibuk (sibuk, uh-uh-uh)
Jangan call aku sibuk (ayo, uh-uh-uh)
Jangan call aku sibuk
Hari ini, semalam dan esok (ayo, uh-uh-uh)

[Outro: Kaka Azraff]
Magic Potions in the compound
Jangan call, aku sibuk



Post a Comment

2 Comments

  1. lagu ni sesuai sangat untuk orang yang sibuk xnak dikacau..hihi

    ReplyDelete
  2. Tebaiklah lirik dia.. Selalu dapat tangkap part yang "jangan call aku sibuk" tu je..

    ReplyDelete