Ticker

6/recent/ticker-posts

Tebus Avengers Infinity War Dari Marvel Di Tesco

Tebus Avengers Infinity War Dari Marvel Di Tesco. Assalamualaikum. Selamat pagi. Apa khabar hari ni? Moga baik-baik saja. Alhamdulillah.

Tebus Avengers Infinity War di Tesco? 

Alkisahnya, bulan lepas Cik Rose balik kampung. Kebetulan, ada beli barang sikit. Lepas bayar di kaunter, cashier beri sticker. Eh, Cik Rose memang suka kumpul-kumpul ni. Sekali tengok, boleh beli apa.

Rupanya kalau cukup 12 sticker, boleh beli seketul Avengers dengan harga RM9. Teringat pula anak-anak sedara yang memang suka Avengers bagai ni. 

Tapi, sedikit mahal nak dapat satu sticker pun. huhu. Kalau belanja RM30,baru dapat 1 sticker. So, nak mendapatkan 12 sticker tu, jenuh jugakla. hihi.

Tips nya senang je. Kalau nak belanja barang dapur, beli di tesco. Dapatlah banyak sikit sticker. hihi.

Dah dapat sticker, simpan elok je dalam beg duit. Sampailah minggu lepas. Cik Rose ajak suami belanja di Tesco. Jarang sangat belanja di Tesco kalau di Batu Pahat. Cik Rose lebih suka belanja di Aeon Big. Maklumlah ada kad. Bukan tu je, kena time offer, murah barangannya. Buah kiwi , RM7.90 je kalau time offer. eh terpromote pulak. hihi. 

Setelah cukup sticker, inilah dia yang Cik Rose dapat. Iron Spider!. 



Dapatlah Cik Rose seketul. Perasaan bila dapat tu, happy semacam jer. hahhaa. Suami Cik Rose layankan ajer wife dia ni. 


Korang ada beli tak? Dapat apa tu? Sharelah dengan Cik Rose.


Post a Comment

8 Comments

  1. ada lg ke ni cik rose ehehhe, comei jgk nih

    tp akak jarang sgt membeli lt tesco camne nk dpt stiker tu kan hehehhe

    ReplyDelete
  2. Ada jugak...seketui je lah beli..nk kn tambah duit tu x larat..ada 4 ketui askar ni jenuh..tp mmg comel patung2 tu

    ReplyDelete
  3. Comelnya avenger dia, murah ada diskaun ya

    ReplyDelete
  4. Haiii ni kalau ank2 tau, haru jadinya nk penuhi 3 orang punya permintaan hihihi

    ReplyDelete
  5. masyaAllah...gigih betul dorang tebus benda ni...siap ada yg nak jual la ape laa..hahaha

    ReplyDelete
  6. Wehh lawaaa. Husband mesti suka. Nak karakter thanos hehe tapi area rumah ni jauh pulak dengan tesco huhu

    ReplyDelete
  7. That is so cute! I wish to redeem one for my anak buah also.

    ReplyDelete