Ticker

6/recent/ticker-posts

BERKONGSI KEGEMBIRAAN DENGAN MAKAN DOMINO'S SEMPENA KEMPEN IT'S ALL ABOUT YOU

BERKONGSI KEGEMBIRAAN DENGAN MAKAN DOMINO'S SEMPENA KEMPEN IT'S ALL ABOUT YOU. Assalamualaikum. Hai, selamat tengahari. Dah makan ke uols? Cik Rose? Dah. Pada yang tak tahu, sekarang Cik Rose tengah amalkan pemakanan 'Eat Clean'. Doakan moga Cik Rose berdisplin yer. 

Domino's Pizza. Sebut je Domino's mesti ramai yang terbayangkan kesedapan pizza nya kan. Aduhai.. Cik Rose yang tengah menaip ni pun, terliur dibuatnya. Rasa nak je call Domino's dan order sekarang! hihi. Tapi, ku sabar.


Untuk pengetahuan korang, Domino's Pizza mula dilancarkan di Malaysia oleh pengasasnya  Tom Monaghan pada tahun 1997. Wah dah lama kan. Dah 21 tahun dah. Masa tu Cik Rose baru darjah 3. Tak pandai lagi makan pizza bagai ni. 


Sehingga kini juga, Domino's Pizza sudah ada 223 cawangan di seluruh Malaysia. Banyak tu, kan? Pada tahun 2003, Domino’s Pizza telah memperkenalkan portal pesanan dalam talian pertama di Malaysia yang diiktiraf oleh Malaysia Book of Records. Dan sekali lagi pada tahun 2007 Domino’s Pizza mencipta rekod baru di mana diikitiraf dalam Malaysia Book of Records sebagai "Pembuat Pizza Terpantas". Wahhh tahniah!





KEMPEN IT'S ALL ABOUT YOU

Ia dilancarkan sempena meraikan pelanggan mereka yang sentiasa memberi sokongan penuh tanpa henti. Tanpa pelanggan setia Domino's Pizza takkan berdiri segah seperti sekarang ni. Terima kasih juga kepada Domino’s Pizza kerana menghargai kami pelanggan setia dengan melancarkan KEMPEN IT'S ALL ABOUT YOU.


BERKONGSI KEGEMBIRAAN DENGAN MAKAN DOMINO'S BERSAMA YANG TERSAYANG


Minggu lepas, Cik Rose sajalah nak suprisekan adik dan abang di kampung. Cik Rose orderkan Domino's Pizza untuk mereka. Tapi, tak berapa nak suprise, sebab suruh dorang ambil di Restoran Domino's. hihi. Restoran Domino's Sungai Petani, baik layanannya. Alhamdulillah.

Dek kerana adik Cik Rose malu, so, gambar abang je ada. hihi. Bergambar di hadapan Restoran Domino's :)



Tadaa.. Apa yang Cik Rose order?  Regular Pizza, Roti, dan 2 tin air.
Kasi zoom sikit pizzanya. Waduhh sedapnya. Cik Rose yang terima gambar ni, yang terliur tau. Nak kena order jugak ni untuk diri sendiri!


Secara keseluruhannya, kitorang satu family memang sukakan Domino's Pizza. Rasanya yang sedap, servisnya yang pantas, dan semestinya banyak pilihan! Nak order pun senang. Boleh pilih nak delivery ke, nak take away ke, atau nak makan di sana. Memang puas hati.



Lagi satu, kalau korang nak tahu, Domino's Pizza ni selalu sangat buat promosi tau. Harganya jauh lebih murah. Memang berbaloi-baloi. 

Tahniah sekali lagi buat Domino's. Semestinya pilihan Cik Rose dan kebanyakkan rakyat Malaysia. Moga terus maju jaya!








Post a Comment

14 Comments

  1. ferevet akak, classified ciken, mkn sorang pun blh layan hehhehe...
    mmg puas la mkn dominos nih

    ReplyDelete
  2. Lama dah emi tak makan domino's ni. Last rasanya beberapa bulan yang lepas masa balik kampung. Nampak gayanya kena cari outlet domino's yg terdekat lah. Hehe

    ReplyDelete
  3. Sally pun prefer Domino's sbb suka crust dia yg jenis lmbt keras tuuu...kalau pizza lain sekejap kena angin je dah keras kejung...hahaha

    ReplyDelete
  4. Uii, sedapnyee.. Betul, Domino's slalu buat promo, tu yg best tu. Harga lak berbaloi. Sedap..

    ReplyDelete
  5. Zira dah la tengah teringin nak makan. Sedapnya

    ReplyDelete
  6. Wah sedapnya makan dominos.. Kita pon suka sbb dia punya cheese sedap.. Dh sejuk pon still sedap xkeras... Hehe..

    ReplyDelete
  7. Iday kalau nak makan pizza, memang pilih dominos je sebab sedap. lagi2 kalau pilih classified chicken. lagi satu diorang ni memng selalu buat promi. itu yang best. hehehe

    ReplyDelete
  8. Dah lama betul rasanya tak makan piza, boleh la nak pergi makan dominos hujung minggu ni

    ReplyDelete
  9. Suka sangat dominos ni, makan tak muak sbb crust dia kita boleh pilih...yg paling best selalu ada promosi...anak2 pun suka

    ReplyDelete
  10. Oh yes! I also always order Domino pizza sebab dia banyak promosi and harga also very reasonable. Boleh makan puas puas kan.

    ReplyDelete
  11. wah bestnya dapat suprise! sha pun suka jugak dominos nI!

    ReplyDelete
  12. Baru-baru ni cub a Aloha Chicken dia pun sedap, terasa keju dan sos penuh. Nanti nak order lagi dengan perisa yang baru tu.

    ReplyDelete
  13. Makan pizza diet hancur hahaha.. Ni makan sokmo pizza aduhaii

    ReplyDelete
  14. memang sedap dominos pizza. boleh pilih kerak yang disukai

    ReplyDelete