Ticker

6/recent/ticker-posts

Lirik Lagu Floor 88 Yang Benar

Assalamualaikum.
Kalau korang tengok video muzik Floor 88 untuk lagu Hutang, mesti korang perasan kan. Dihujungnya, ada lagu balada kan.. 

Dengar yang sikit tu pun dah sedap. Inikan pila kalau dengar yang penuh. Cik Rosw ni dok menunggulah bila lagu tu nak keluar. 

Rupanya Floor 88 ni buat suprise sempena birthday husband Cik Rose!
(Tak salah, nak perasan, kan. Hahaha)

Floor 88 melancarkan lagu baru mereka pada 17 Februari lepas. Hot from oven gitu!  Best lagunya. Ada yang dah dengar? 

Korang memang kena tengok video muzik Yang Benar ni. Macam korang semua tahulah, video muzik Floor 88 ni memang menarik kan. Ada ceritanya.. 




Jadi, macam biasalah. Cik Rose kongsikan lirik lagu baru Floor 88 ni, bertajuk Yang Benar. 



Lirik Lagu Floor 88 Yang Benar

Penyanyi: Floor 88
Komposer: Zai Hamzah 
Lirik: Hanif Mashut, Achoi & Floor 88
Label : Rusa Music


Terlalu panjang kisah yang kita karang. 
Hingga tiada dayaku menoktahkannya

Sungguh aku takpernah mengenal lelah
untuk mencintaimu

Dengarkanlah
Disini aku menunggu
Kata putus darimu
Walaupun aku tahu
Kau telah pergi jauh

Terlalu panjang kisah yang kita karang
Hingga tiada dayaku menokhtahkannya
Sungguh aku takpernah mengenal lelah
untuk mencintaimu

Dengarkanlah
Disini aku menunggu
Kata putus darimu
Walaupun aku tahu
Kau telah pergi jauh

Post a Comment

2 Comments

  1. yes hari2 layan sekarang ni. haha

    ReplyDelete
  2. semalam farhana ada tulis pasal lagu nih, terus akak cari kat youtube...sedap jugak ayie nyanyi lagu balada... kumpulan floor88 nih memang menjadi lah, rancak ok, yang balada pun ok... sedih bila tengok video klip nya nih

    ReplyDelete