Ticker

6/recent/ticker-posts

Produk baru Wawa Cosmetics Minyak wangi Wawa Zainal!

Assalamualaikum.

Tengok ig tadi, eh ternampak ig Wawa Zainal. Aada baby baru! Set merah menyala uols.. 




Ada perfume dan lipmatte. Satu set tu ada 4 lipmatte dengan warna yang berbeza. Memang syoklah kalau dapat sekotak! Ada dua versi kotak ni. Perfume yang sama, cuma warna lipmatte berbeza. 

Dengarnya bau perfume tu fruity. Buah pear. Emmm memang taste Cik Rose ni! 




Cik Rose rambang mata! 

Nak ke tak nak. Nak ke tak nak. 




Sabar dulu. Baru je beli lipmatte Kekasih. Kena puasa dulu dari beli lipmatte. Kena tahan diri. Persoalannya, mampukah??? Hahaha.


Ada yang pernah guna produk Wawa cosmetics ?  Best tak? Comel-comel packagingnya kan. Cik Rose geram je tengok dari jauh. Hihi. Nampaknya cuci mata je lah. Kena tahan nafsu membeli. Bimbang sangat, takut membazir. 

Kena habiskan yang ada dulu. 

Ehem ehem. Tapi, kalau ade yang hadiahkan,   Cik Rose okay jerrr.. onzzz gitu. Hahaha. 

Kita ni perempuan, normal la kan, minat alat-alat make up ni. Bukan over make up, tapi biar ada seri jugalah orang kata kan. Tak ada pucat jer. Hikhik. 

Post a Comment

0 Comments