Breakfast di Mc Donald dalam musim PKPP

Assalamualaikum. Wah tajuk! Musim PKPP lagi. hihi. Nak jadikan kenangan di blog sendiri, apa salahnya kan. 

Pertama kali makan di restorann Mc Donald, sejak beberapa bulan tak ke sana. Sebelum ni hanya guna perkhidmatan delivery sahaja iaitu Food Panda dan Halo. 

Cik Rose dan rakan keluar untuk bersarapan. Tak tahu nak ke mana sebenarnya. Akhirnya ambil keputusan sarapan di Mc Donald. Makan di sana.  Mula-mula teragak-agak juga sebab orang tak ramai. Tapi , redah je la. Alang-alang dah sampai kan. 

Biasalah norma baru. Pakai mask(still keliru kena pakai mask dalam restoran), check  in My Sejahtera dan check suhu. 

Apa pilihan Cik Rose pagi tu? 

Cik Rose order Sausage & Scrambled Egg Sandwich, Hot Cappucino and Hash Browns.



Bab air, mula-mula nak ambil Iced Latte, tapi jari ni pi tekan hot cappucino kat screen order tu. Hahhaha, minum ajelah! Sedap jugakkan. Jangan nak minum ais pagi-pagi Cik Rose ya! 
Ada hikmah kenapa salah tekan tu. 

Sarapan santai-santai. Sambil makan sambil berbual. Tenang je suasana restoran pagi tu. Adalah dalam 5 family dalam tu. 

Masa menaip entry, teringin pulak nak breakfast kat Mc Donald lagi! eh eh eh..

Jom!


1 comment:

  1. Lama gila akak tak sarapan di mcd, makan di mcd pun blum pernah musim pkp ni

    ReplyDelete

Powered by Blogger.