TONTON DRAMA 7 HARI MENCINTAIKU 3 EPISOD 6

TONTON DRAMA 7 HARI MENCINTAIKU 3 EPISOD 6.|  Drama 7 Hari Mencintaiku 3 telah ditayangkan di TV3 pada 16 April 2022 (hari Sabtu). Ramai yang ingin tahu, yang apa lagi yang berlaku dengan hubungan Khuzairi dan Mia ni. Bergaduh lagi ke dengan Mak Leha? Atau akan ada watak baru yang bakal menggugat hubungan cinta mereka?
Kali ini, drama ini akan ditayangkan setiap hari, bukan lagi pada hari Isnin hingga Jumaat. Dibintangi Shukri Yahaya, Siti Saleha, Reen Rahim, Syazwan Zulkifly dan ramai lagi pelakon hebat. 


TONTON DRAMA 7 HARI MENCINTAIKU 3 EPISOD 1 - EPISOD 35 (AKHIR)

DRAMA 7 HARI MENCINTAIKU 3 EPISOD 6
Sinopsis penuh drama 7 Hari Mencintaiku 3

Rumah tangga Khuzairi dan Mia Adriana diuji lagi selepas Khuzairi lumpuh akibat kemalangan jalan raya. Sejak itu, Khuzairi menjadi panas baran kerana dia mula rasa diri tidak lagi sempurna sebagai suami kepada Mia dan juga ayah kepada anak mereka. 

Pada masa yang sama, Pak Samad sebenarnya tidak sihat dan perlu menjalani pembedahan. Namun, Pak Samad merahsiakannya daripada pengetahuan keluarganya. Oleh itu, Pak Samad meninggalkan sepucuk surat kepada mereka dan meminta mereka mencari makna sebenarnya tentang cinta dalam 7 hari.
Post a Comment

Previous Post Next Post

THANKS