Lirik Lagu Tetap Menantimu - Nomad (OST Love You Mr. Arrogant) - INILAH REALITI

Wednesday, 16 October 2013

Lirik Lagu Tetap Menantimu - Nomad (OST Love You Mr. Arrogant)



Sekarang ni, memang saya tengah demam drama Love You Mr. Arrogant. Suka sangat tengok drama ni. Setiap hari, tak sabar nak tengok.. hihi.. 

Tapi kali ni, tak nak cerita tentang drama ni. Nak cerita berkenaan lagu dia. Best .. Menyentuh perasaan gitu.. hihi..  Jom kita hayati lirik dia dulu. Kalau nak dengar, cuba cari kat youtube.. hihi.. Sorry, saya tak sertakan kat entry ni :)


Lirik Lagu Tetap Menantimu - Nomad (OST Love You Mr. Arrogant)


Aku menyedari telah jatuh cinta

Tapi aku tak bisa mengungkapkan
Terasa bahagia ku mencintaimu
Walaupun kau belum mencintaiku



Aku di sini kan selalu menunggu

Yang selalu ada di setiap waktumu
Selalu menanti jawapanmu
Untuk cinta yang terakhir



Semakin ku bisa untuk menyayangi

Semakin ku bisa untuk mengerti
Dari semua hidupmu yang ku mimpikan
Kan ku hapus semua menjadi indah



Tak akan pernah hilang rasaku

Cinta yang membawa dalam hatiku
Bagai mata yang tak terpejam
Aku tetap menantimu



Aku di sini kan selalu menunggu

Yang selalu ada di setiap waktumu
Selalu menanti jawapanmu
Untuk cintamu



Tak akan pernah hilang rasaku

Cinta yang membawa dalam hatiku
Bagai mata yang tak terpejam
Aku tetap menantimu
Aku kan tetap menantimu



*******************


Kat atas ni lah, rupa penyanyinya. Nomad. Sorry, gambar tu malas pulak saya nak crop. Ambil kat google je.. hihi.. Rupanya Nomad ni penyanyi Malaysia.. Saya ingatkan dari Indonesia.. 

Tapi kan, kenapa ntah bila saya dengar lagu ni, saya terbayangkan Akim yang nyanyi?.. Suara serak-serak gitu.. Macam Akim pulak :


Ok lah  tak kisah sape yang  nyanyi, yang pasti lagu ni memang best :)



12 comments:

  1. suka gak layan citer ni...tp tu la start masuk keje tak dan nak tengok balik umah je, keje2 umah tu dah dok menanti...

    ReplyDelete
  2. saya pon layan citer nih.. ahaks~ selalu time tuh adalah time masak saya.. oleh kerana kali nih melekat ngan citer nih saya tukar jadual, lipat kain plak masa tuh.. tengok tv sambil lipat kain.. ahaks~

    ReplyDelete
  3. abg x layan pon cite nie...
    tapi abg layan lagu dia..
    hahaha...

    http://abgdude.com/blog/

    ReplyDelete
  4. suka dengar lagu ni.. baru je mula ikut tengok drama ini..

    ReplyDelete
  5. drama ni mmg best kita pun sukaaaaa sgt follow..hehe

    ReplyDelete
  6. zizie ingatkan nubhan.. hehe.. orang ganu ni, hensem2 & comel2 belako.. hehe..

    ReplyDelete
  7. Start tengok cite ni jadi ketagih...hahaha

    ReplyDelete
  8. tau lagu nih pun dari drama ni..penyanyinya plak x kenal la..huhu

    ReplyDelete