MERDEKA

Thursday, August 30, 2012
Tak nak cakap banyak. Cuma nak bagitahu, esok 31 Ogos 2012 . Ada apa dengan tarikh tu?.. Jika anda rakyat Malaysia, dah tentu boleh jawab k...
Read More

ice Cream

Wednesday, August 29, 2012
  Nak makan ni.. Ada sape-sape nak belanja tak?... Jangan malu-malu ye.. Cakap je kalau sudi belanja... hihihihi p/s: Dari petang sema...
Read More

KEMBALI PULANG

Monday, August 27, 2012
Hai semua :) Hari ni dah start kerja.. Yeay! Eh, seronok ke dah masuk kerja ni?.. hihihihi.. Setelah seminggu bercuti kan... Masih dalam...
Read More

Salam Aidilfitri

Wednesday, August 15, 2012
Oleh kerana esok dah start bercuti, di petang yang mulia ini, saya nak berikan siap-siap ucapan hari raya untuk semua..   * Selamat Hari ...
Read More

Air mata di LRT

Wednesday, August 15, 2012
  Selamat pagi semua.. Selamat menjalani ibadah puasa untuk anda-anda ye :)  Hari ni dah 26 Ramadhan.. Terasa cepat masa berlalu, kan?... ...
Read More

MACAM-MACAM

Tuesday, August 14, 2012
Hai semua.. Selamat menjalani ibadah puasa yang ke 25 ye.. Puasa tak hari ni?.. Alhamdulillah, kita semua masih diberi kesempatan untuk ...
Read More

KECELARUAN FIKIRAN?

Thursday, August 09, 2012
Selamat petang semua.. Hari ni 20 Ramadhan.. Lebih kurang seminggu lagi, kita akan bertemu dengan Syawal.. Memang excited nak raya tapi ...
Read More

KUIH YANG SIMPLE

Thursday, August 09, 2012
Selamat pagi semua. Alhamdulillah, bertemu lagi kita hari ni kan?.. Selamat menjalani ibadah puasa yang ke 20 :) Hari ni nak share satu ku...
Read More

FOLLOWER ke 1K

Tuesday, August 07, 2012
Selamat petang semua.. haa, jangan terkejut tengok tajuk kat atas tu ye.. Untuk makluman follower saya baru je mencecah 300+.  Ni nak...
Read More

Memori Kad Raya

Tuesday, August 07, 2012
Selamat pagi semua.. Dah 3 hari tak buka blog sebab saya balik JB.. Kat sana tak de tenet-tenet ni... hehhehe.. Semalam, saya ambil cuti. ...
Read More

Mercun PoP!

Thursday, August 02, 2012
Hai semua.. Nak imbau balik zaman dulu-dulu kala. Eh, yeke?.. hihihi.. Sape pernah main mercun pop ?.. Sudah semestinya saya pernah main :) ...
Read More

Petua Masakan Cukup Rasa..

Thursday, August 02, 2012
Selamat pagi semua.. Alhamdulillah, hari ini 13 Ramadhan.. Kita semua masih berpeluang menjalani ibadah puasa :) Pagi ni saya nak bagi satu...
Read More

Bibir Kering ?

Wednesday, August 01, 2012
Selamat Pagi. Alhamdulillah, hari ini kita melangkah ke 12 Ramadhan.  Nak tanya ni, ada tak yang mengalami bibir kering sekarang ni?.. yela...
Read More
Powered by Blogger.