Jom Bawa Bekal Ke Tempat Kerja

Assalamualaikum. 
Selamat petang. Hujan petang ini. Sejuk.. Basah Cik Rose hari ni. Almaklumlah naik motor balik kerja. Alhamdulillah, selamat semuanya. 

Bawa bekal ke tempat kerja. 

Dah lama teringin nak bawa bekal. Tapi, asyiklah bertangguh. Hinggalah Isnin lepas, Cik Rose nekad bawa bekal ke office.



Bekal untuk sarapan dan juga makan tengahari. Senang , dah siap semua.

Bukan saja-saja bawa bekal..Semuanya bersebab. hihi. Demi misi nan satu. 

Cik Rose ada kongsi berkenaan eat clean dalam entry sebelum ini kan. Itulah sebabnya. Cik Rose dan kawan-kawan nekad mencuba. Termasuk hari ini, baru empat hari. Moga terus berdisplin. 

Di instagram, Cik Rose dah pun berkongsikan menu-menu yang Cik Rose bawa. Ala yang simple-simple jer. 

Insyaallah nanti ada masa terluang, Cik Rose kongsikan di sini pula. 

4 comments:

  1. Alhamdulillah.. chayook.. chayook.. cik rose..

    ReplyDelete
  2. Bakal bekal memang best tapi itulah nak kena bangun awal siapkannya je yang tak berapa nak rajin hehe

    ReplyDelete
  3. Usaha yang sangat sihat tu Cik Rose. Semoga terus istiqomah

    ReplyDelete
  4. Akak kena start balik amalan bawa bekal ni

    ReplyDelete

Powered by Blogger.