PINDAH DAN PJJ

Tuesday, April 22, 2014
Cerita pindah pula malam ni. La ni dok sibuk mengemas.Maklumlah kan nak pindah. Penatnya mengemas... Untuk yang tak tahu, tempat suami say...
Read More

BERSIARAN DARI JITRA

Saturday, April 19, 2014
Dalam dok sibuk buat persiapan pindah kuarters, dengan mana husband yang kena pindah Batu Pahat lagi 27 hb ni... Sempat lagi balik kampu...
Read More

ALKISAH RED VELVET CAKE

Saturday, April 12, 2014
Sebenarnya saya memang tak pernah rasa kek red velvet.. Walau dah lama kemunculannya. Walau dah lama zaman keglamourannya.. hihi.. S...
Read More

BETUL KE RASA SAKIT?

Friday, April 11, 2014
Iya ke rasa sakit????  Heee.. gurau je..  Patutlah berat badan saya ni asyik bertambah.. Rupanya tiap kali naik atas penimb...
Read More

#1 :PERKEMBANGAN DIET

Thursday, April 10, 2014
Ye, saya dalam proses diet.. Tapi, bukanlah DIET yang ketat.. Mula teguhkan diri nak berdiet pada 19/03/2014. Boleh baca entry ni ...
Read More
Powered by Blogger.