MAKAN DI KENNY ROGERS

February 03, 2015


Entry throwback ni namanya.. hihi. Layankan aje yer.
First time makan di Kenny Rogers setelah bergelar isteri. hihi. Maklumlah, suami saya tak minat makan 'western food'. Akhirnya berjaya jugak pujuk beliau, bulan lepas. hihi.


Bila lepas makan tu, suami saya cakap, sedap jugak. hihi. Suka lah tu kan .. 



You Might Also Like

20 comments

  1. Saya pun nak cakaplah.. Sedapnya....Fuh! Hheheheh

    ReplyDelete
  2. lain kali kalau hasben tak suka jangan makan kat situ tapi tapau bawak balik pas tu hidang kat dia... tanya sedap tak ayam ai masak tu... kalau sedap baru bagitahu tu KRR punya... kalau tak sedap cakap lah Cik Timah jalan hujung yg bagi hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi tak pasal cik Timah pun terbabit...

      Delete
    2. bagus juga idea Najib tu tapi x best sbb dh x fresh

      Delete
    3. hahahaha ni haaa tips baik punya =P

      Delete
  3. alhamdulillah..rezeki..
    sedapnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Sedap.. ;) ni first time makan dengan suami. Masa sebelum kahwin pernah makan dengan officemate sekali. So, total 2 kali je.. Hihi..

      Delete
  4. simple jer hidangannya . sesuai utk perut kecik mcm saya ...

    ReplyDelete
  5. itulah...jgn cakap x suka dulu try dulu baru tahu..sedap jugak 'western food' nih eheheh..nampaknya lain kali x perlu oujuk lagi cakap je nk pegi mkn tempat yg sedap tu hehehe

    ReplyDelete
  6. Lama jg dh x mkn......bertahun2 dh.....

    ReplyDelete
  7. ai pun lom try kenny rogers nih.nmpk sungguh mengliurkan :)

    ReplyDelete
  8. kenny rogers sedap lah Ros...lagi-lagi kalau kuah banjir.hehe

    ReplyDelete
  9. KR okla tpi muak sket nk habiskan ayam besor tu...nak nasik..nak nasik...

    ReplyDelete
  10. Asben akak taram apa saje.
    Suka jugak ayam kenny rogers tapi cam rasa x berbaloi dengan harganya sebab x mengenyangkan. Lebih suka makan kat secret recipe.

    ReplyDelete
  11. Kenny Rogers baru buka dekat tempat Cik Mimie ni, tapi tak jengah2 lagi..bila ntah nak pergi..hahaha

    ReplyDelete
  12. Sedapnyaaa.. xpernah makan kenny ni. Suami pun sama

    ReplyDelete
  13. Kenny rogers ni sedap.. tapi xleh slalu makan.. terutamanya saya yg masih student ni hehheehhe.. kopak duit.. mahal taw bg saya..

    ReplyDelete
  14. lama tak makan kenny ni.. asyik nandos sbb dekat ngan rumah.. tpi kalo ngan mak ayah better kenny sbb mak suka makan kat kenny. dia nandos x leh go sngt..

    ReplyDelete
  15. heheheh. sedapnya! saya sekali je makan Kenny Rogers. lepas tu tak makan dah. sebab mahal sikit... hehe

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS