MAKAN DI KENNY ROGERS


Entry throwback ni namanya.. hihi. Layankan aje yer.
First time makan di Kenny Rogers setelah bergelar isteri. hihi. Maklumlah, suami saya tak minat makan 'western food'. Akhirnya berjaya jugak pujuk beliau, bulan lepas. hihi.


Bila lepas makan tu, suami saya cakap, sedap jugak. hihi. Suka lah tu kan .. 



Previous
Next Post »

20 comments

Click here for comments
3 February 2015 at 17:09 ×

Saya pun nak cakaplah.. Sedapnya....Fuh! Hheheheh

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 17:39 ×

lain kali kalau hasben tak suka jangan makan kat situ tapi tapau bawak balik pas tu hidang kat dia... tanya sedap tak ayam ai masak tu... kalau sedap baru bagitahu tu KRR punya... kalau tak sedap cakap lah Cik Timah jalan hujung yg bagi hahahaha

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 19:13 ×

alhamdulillah..rezeki..
sedapnya

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 23:29 ×

Hihihi tak pasal cik Timah pun terbabit...

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 23:30 ×

Alhamdulillah... Sedap.. ;) ni first time makan dengan suami. Masa sebelum kahwin pernah makan dengan officemate sekali. So, total 2 kali je.. Hihi..

Balas
avatar
admin
4 February 2015 at 00:24 ×

simple jer hidangannya . sesuai utk perut kecik mcm saya ...

Balas
avatar
admin
4 February 2015 at 08:44 ×

bagus juga idea Najib tu tapi x best sbb dh x fresh

Balas
avatar
admin
4 February 2015 at 08:46 ×

itulah...jgn cakap x suka dulu try dulu baru tahu..sedap jugak 'western food' nih eheheh..nampaknya lain kali x perlu oujuk lagi cakap je nk pegi mkn tempat yg sedap tu hehehe

Balas
avatar
admin
4 February 2015 at 10:30 ×

Lama jg dh x mkn......bertahun2 dh.....

Balas
avatar
admin
dya
4 February 2015 at 11:31 ×

ai pun lom try kenny rogers nih.nmpk sungguh mengliurkan :)

Balas
avatar
admin
4 February 2015 at 12:47 ×

kenny rogers sedap lah Ros...lagi-lagi kalau kuah banjir.hehe

Balas
avatar
admin
4 February 2015 at 13:34 ×

KR okla tpi muak sket nk habiskan ayam besor tu...nak nasik..nak nasik...

Balas
avatar
admin
4 February 2015 at 19:32 ×

Asben akak taram apa saje.
Suka jugak ayam kenny rogers tapi cam rasa x berbaloi dengan harganya sebab x mengenyangkan. Lebih suka makan kat secret recipe.

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 11:18 ×

Kenny Rogers baru buka dekat tempat Cik Mimie ni, tapi tak jengah2 lagi..bila ntah nak pergi..hahaha

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 22:20 ×

Sedapnyaaa.. xpernah makan kenny ni. Suami pun sama

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 08:26 ×

Kenny rogers ni sedap.. tapi xleh slalu makan.. terutamanya saya yg masih student ni hehheehhe.. kopak duit.. mahal taw bg saya..

Balas
avatar
admin
9 February 2015 at 16:43 ×

hahahaha ni haaa tips baik punya =P

Balas
avatar
admin
9 February 2015 at 16:44 ×

lama tak makan kenny ni.. asyik nandos sbb dekat ngan rumah.. tpi kalo ngan mak ayah better kenny sbb mak suka makan kat kenny. dia nandos x leh go sngt..

Balas
avatar
admin
14 February 2015 at 23:16 ×

heheheh. sedapnya! saya sekali je makan Kenny Rogers. lepas tu tak makan dah. sebab mahal sikit... hehe

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment