Nickname Kat Facebook ??

July 11, 2012

Hai semua.. Apa khabar hari ini?.. Diharapkan semuanya sihat-sihat belaka yer :)

Petang ni saya cuma nak tanya je...

Nama dekat facebook tu kan, anda-anda semua letak nama sebenar atau nama samaran?..

Macam saya, saya letak nama samaran.. Masa mula-mula buka akaun facebook tu, saya letak la nama sebenar saya.. Tapi, lepas tu, saya tukar ke nama samaran.

Nak tahu tak namanya??




ye, itula nama saya kat facebook. Boleh search nanti tau.. Add pun boleh je :)

Saje je nak guna nama tu, bukannya ada sebab-sebab tertentu ke apa ke.. saja suka-suka (^.~)

Mana dapat ilham bubuh nama tu?.. Rossa tu sebab ada sikit-sikit la dengan nama saya, Ros kan. Bella tu sebab saya ni suka tengok drama latin dulu-dulu.(sekarang dah tak minat, meluat pulak rasa, hehehe). Lavender tu sebab saya ni peminat setia dengan warna ungu. warna ungu kan dikaitkan dengan Lavender?...

Anda pula bagaimana??? 


 Ros.reeza

 


You Might Also Like

11 comments

  1. assalam..ehem mama pun ada FB..guna nama panggilan keluarga je..he2x..
    thanks ya.. :)

    ReplyDelete
  2. yana guna nama campur2 .. tapi ada bunyi nama sdr jgk lh

    ReplyDelete
  3. wsalam :)

    tima kasih mama, sudi jengah blog sy :)

    ReplyDelete
  4. yana : oo, kira campuran la ek.. tp, x pe kan, asalkan org stil kenal kita...

    ReplyDelete
  5. sy pulak ltk nama sendiri je.. hihii..

    ReplyDelete
  6. guna nama panggilan dalam keluarga ;)

    ReplyDelete
  7. fuyooo...glemer giler nama kt fb...
    nama fb n nama kt blog sm je :)

    ReplyDelete
  8. Kite pun guna nama gabungan sediri dan ank, tak guna nama sebenar pun :)

    ReplyDelete
  9. my guna nama betul supaya senang kwn2 nk search tp bila kt blog ni.. pakai nama lain pula hehehe

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS