PERTAMA KALI MAKAN SUBWAY - INILAH REALITI

Thursday, 23 May 2013

PERTAMA KALI MAKAN SUBWAY




Hari Selasa lepas, saya keluar lunch dengan kawan-kawan office.. Ada nak cari barang sikit kat Plaza Angsana, Johor Bahru... Dah alang-alang keluar tu, lunch je terus kan.. 

Dok tanya la sorang-sorang nak makan ape.. Masa tu kami keluar berempat.. Saya ni tak kisah nak makan ape pun.. Pastu majoriti setuju nak makan Subway,.. Dalam kami berempat tu, sayalah yang first time nak makan. Yang lain dah pernah makan. 

Alkisah, masa nak order tu kan, saya sedikit blur.. hahahaha.. Maklumlah mana la nak pandai pilih-pilihkan.. Mula-mula kena pilih nak jenis ape..Yang 6 inch ke, yang panjang ke kan..Kedua, pilih jenis roti.. Pastu, pilih nak inti apa.. Dah pilih inti, pilih jenis sayur.. Last sekali pilih jenis sos.. 

Saya main ikut je sama ngan member.. Mana nak tahu masa tu yang mana sedap kan.. 

Tapi, pada saya, sekadar nak mencuba ok lah.. Kalau nak makan lagi, mungkin kena fikir.. hihi.. Tak pandai nak makan jenis yang macam tu.. 

Subway ni, memang mengenyangkan tau.. Saya beli tu, makan pun tak habis.. huhu.. Ada unsur pembaziran di situ..






8 comments:

  1. hahaha..teringat kenangan first time makan subway gan kak sha dulu. Kelakar hik..hik..

    ReplyDelete
  2. hahaha..teringat kenangan first time makan subway gan kak sha dulu. Kelakar hik..hik..

    ReplyDelete
  3. healthy food! makan sikit pun dah kenyang... *_^

    ReplyDelete
  4. @Ct Noraishah hihi.. first time masuk, blur2 je rasa.

    ReplyDelete
  5. @Farah Waheda Wahidbetul tu. tapi, tak berapa kena ngan tekak Ros la..

    ReplyDelete
  6. ehh ok la tu dah rasa..deqla langsung x..kahkah...

    ReplyDelete
  7. saya x pernah makan subway pun. lagi la kesian. hehehee

    ReplyDelete
  8. tak pernah makan subway lagi setakat ni..tak tau rasa caner..hehe

    ReplyDelete