OPEN HOUSE : RAYA! RAYA! RAYA! - INILAH REALITI

Friday, 30 August 2013

OPEN HOUSE : RAYA! RAYA! RAYA!




Selamat malam semuanya... 

Wah, dah berapa hari tak updated blog ni.?. Emm nak tunjuk konon busy la sangat kan. hikhik.. 

Ye.. memang busy uols.. Busy dengan open house, open office, open bank.. hahhaha. Wah kemain lagi tahun ni. Sampai bank buat jamuan raya pun g serbu tau.. Meriah uols.. hikhik.. 

Cawangan-cawangan lain buat open office. Jemput cawangan yang saya kerja. Apa lagi, tanpa membuang masa pergilah kan. Macam -macam juadah ada..Sedap-sedap belaka. Alhamdulillah. Terima kasih daun keladi, lain kali panggil lagi.. wah gitu.. 

Tengahari tadi pulak , sempat berkunjung ke Jamuan hari raya Bank Rakyat cawangan Menara Ansar, johor bahru.. Wah..memang meriah.. Kitorang pergi pun agak lewat.. pukul 12. Sebenarnya majlisnya start pukul 9 sampai pukul 12 je. Ye la, kan hari Jumaat.. Tapi, lewat pun lewat lah kan. Redah je.. Suami kawan saya yang satu office ni, berkerja kat bank tu. Tu yang boleh tahu ada open bank tu.. Terima kasih Bank Rakyat :-)



Sebut pasal open house, tuan blog tak buat pun tahun ni. Tetapi pintu rumah saya sentiasa terbuka untuk orang lain datang beraya....


Minggu depan, ada lagi tak open house ke... open office ke...?. hihi


5 comments:

  1. asyik open open open jela ye.. bestnya makan makan makan.. hehe..

    klik RHB..

    ReplyDelete
  2. selagi xabis sywal open house pn xabis la kan hihi

    ReplyDelete
  3. dkt penghujung syawal ni la ramai buat open house kan.. tp deqla tahun ni x buat.. bajet lari..hahaha...

    ReplyDelete
  4. open house.. suka sangat.. hahaha.. macam2 ada..

    ReplyDelete