BALIK KE JB SEMULA ... - INILAH REALITI

Sunday, 22 June 2014

BALIK KE JB SEMULA ...



Selamat pagi semuanya :)

Apa khabar?.. Semoga semuanya berada dalam keadaan kesihatan yang baik.. 

Hari ni mula menulis kembali.. Setelah hampir seminggu tidak menulis.. Kerana berkursus di Putrajaya.. Kursus?.. Tak, lebih kepada Bengkel.. Alhamdulillah, hari ni mula bekerja.. Bengkel hari tu start hari Selasa hingga jumaat.. Aduhai, sayang hari Jumaat tu.. Kalau di Johor, Jumaat tu cuti. Tapi, oleh kerana berbengkel, tak adalah cuti.. Cuti sabtu je semalam.. Tak ape, semuanya ok sahaja :)

Bengkel di Putrajaya tu hanya pada waktu pejabat, maksudnya dari pukul 8 pagi hingga pukul 5 petang.. So, kitorang memang ada masa di sebelah petang dan malam.. Boleh merehatkan diri.. Tapi, banyak berjalan je .. hihihi.


8 comments:

  1. bila time busy memang tak sempat update kan ros :)

    ReplyDelete
  2. Mesti best jalan-jalan kan...
    Pegi jalan ke mana aje?

    ReplyDelete
  3. berbengkel sambil makan angin la ni.. :)

    ReplyDelete
  4. bli oley2 aper dr KL? nak...hihi

    ReplyDelete
  5. mesti ke floria erkkk..
    rehat sehari je la this week...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah dah balik dgn selamat :)

    have a nice day sis ;)

    ReplyDelete
  7. ptutla.lme x update blog upenye kursus ye

    ReplyDelete