BALIK KE JB SEMULA ...



Selamat pagi semuanya :)

Apa khabar?.. Semoga semuanya berada dalam keadaan kesihatan yang baik.. 

Hari ni mula menulis kembali.. Setelah hampir seminggu tidak menulis.. Kerana berkursus di Putrajaya.. Kursus?.. Tak, lebih kepada Bengkel.. Alhamdulillah, hari ni mula bekerja.. Bengkel hari tu start hari Selasa hingga jumaat.. Aduhai, sayang hari Jumaat tu.. Kalau di Johor, Jumaat tu cuti. Tapi, oleh kerana berbengkel, tak adalah cuti.. Cuti sabtu je semalam.. Tak ape, semuanya ok sahaja :)

Bengkel di Putrajaya tu hanya pada waktu pejabat, maksudnya dari pukul 8 pagi hingga pukul 5 petang.. So, kitorang memang ada masa di sebelah petang dan malam.. Boleh merehatkan diri.. Tapi, banyak berjalan je .. hihihi.


Previous
Next Post »

8 comments

Click here for comments
22 June 2014 at 11:45 ×

bila time busy memang tak sempat update kan ros :)

Balas
avatar
admin
22 June 2014 at 11:52 ×

Mesti best jalan-jalan kan...
Pegi jalan ke mana aje?

Balas
avatar
admin
22 June 2014 at 13:58 ×

berbengkel sambil makan angin la ni.. :)

Balas
avatar
admin
22 June 2014 at 15:38 ×

bli oley2 aper dr KL? nak...hihi

Balas
avatar
admin
22 June 2014 at 17:16 ×

mesti ke floria erkkk..
rehat sehari je la this week...

Balas
avatar
admin
22 June 2014 at 21:57 ×

Alhamdulillah dah balik dgn selamat :)

have a nice day sis ;)

Balas
avatar
admin
23 June 2014 at 13:27 ×

seronok berkursus

Balas
avatar
admin
24 June 2014 at 18:46 ×

ptutla.lme x update blog upenye kursus ye

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment