CASHOUT NUFFNANG KALI KEDUA !

June 03, 2014



Alhamdulillah.. Dah selamat cash out akaun nuffnang.. Ada lah jugak amaun yang boleh di cash out kan :)

Tengok, dah kosong dah akaun.. So, tunggu email confirmation dan cek je nanti...

'

Ada cerita bila di sebut tentang nuffnang ni tau.. Sebenarnya, tahun lepas saya dah pernah cash out.. Tapi, tak tunaikan cek tu.. Sayangnya.. walaupun jumlahnya masa tu lima puluh lebih je.. Masa nak cash out, bukan main seronok.. Tapi, bila dapat cek, ada pula kekangan, sampai terlupa akan cek tu. Bila jumpa balik cek tu masa kemas-kemas, baru perasan tarikh tu dah expired.. Mungkin tak ada rezeki.. Tak apelah, tunggu pula cek kali ni.. Harap-harap ada rezeki saya. 


Terima kasih kepada pihak  NUFFNANG .. Semoga pihak nuffnang terbuka hati nak bagi BE pulak.. hihihi..


Alhamdulillah...


You Might Also Like

12 comments

  1. alamak sygnya cek expired..hehe takpe yg baru ni nt cepat2 tukar..:)

    ReplyDelete
  2. la ye ke..
    perangai sama mcm ciksu. suka nyelit dlm buku pastu lupa kat mana.hihi.
    tapi setakat ni alhamdulillah, cik abe sokmo dok ingtkan..

    bila nk cashkan nanti xpired.. :)
    yang baru cash out baru ni pon bru je pi bank. dpt awal bln 4.. asyik tangguh aje khojenya..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki... leh wat belanja mak makan...hhee

    ReplyDelete
  4. tahniah.. lahh xpelah anggap jer takda rezeki yg pertama tu...

    ReplyDelete
  5. bukan rezeki tu, InsyaAllah ada hikmahnyer...

    ReplyDelete
  6. alahai sygnya yg first tu..

    xpe moga rezeki mkin murah...

    ReplyDelete
  7. La sayang nyer.. rugi la first nuffnang tu .. tak apa la.. bukan rezeki insyallah akan ada.. dan ada lagi :D

    ReplyDelete
  8. dah boleh beli baju raya lah Ros :)

    ReplyDelete
  9. tahniah ros.. moga di murahkan rezeki lagi yer..

    ReplyDelete
  10. Tahniah ros...akak dh leh cash out tp sje smpan

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah dan Tahniah, rezeki dari Nuffnang

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS