JOM MENGEMAS!

June 06, 2014





Rehat kejap...  Satgi sambung balik mengemas.. Hihi.. Tadi, keluarkan barang-barang dalam kotak.. Basuh apa yang patut.. Bila dah kering baru boleh susun dalam kabibet...

Tengahari ni tak masak ok.. Dapur cuti.. Haha.. Bukan apa,  tak gi kedai pun semalam.  So, lauk basah memang nan hado la kat peti ais. Makan ringkas-ringkas je la.. Biskut ke ape ke.. Lagipun, encik husband keje... Petang sikit kita main masak-masak...hiikhikk...


You Might Also Like

17 comments

  1. kebiasaannya cam tu lah kan..kadang2 masa yg diambil untuk memasak tu, boleh diisi dengan kemas2 barang dalam kabinet..tu pon sebab tak masak..kene pandai curik masa

    ReplyDelete
  2. Datang dari segmen kak Mia. Nice blog :)
    official blog --> http://fiqansz.blogspot.com
    Dan jemput join giveaway fiqa dengan hanya melengkapkan 3 syarat mudah ^^

    1). Infinite Last Romeo Giveaway

    GRAND PRIZE / TOP REFERRAL (1 winner):
    1x Infinite Last Romeo Official Album

    LUCKY DRAW (16 Winners):
    1x MP3 shuffle + 2GB Memory Card (All copy of Infinite Album in it)
    1x INFINITE Replica Jersey (all members available)
    2x INFINITE Special Limited Edition Button Badges
    1x Infinite Key Holder
    1x INFINITE Button Badge
    2x Notebook
    8x Topup RM5

    Giveaway end: 15 Jun 2014


    *Click on the link below to enter:
    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ


    2). Segmen Saya Nak Doodle 48 Jam by Fiqa Nsz

    Hadiahnya:
    Peserta terawal x5 - Doodle
    Peserta Random x5 - Doodle

    Segmen Tamat pada 7hb Jun tepat pukul 1 AM.

    *Klik pada link dibawah untuk menyertai:
    SEGMEN SAYA NAK DOODLE 48 JAM BY FIQA NSZ

    ReplyDelete
  3. set yang cantik..
    kalau ai.. en. suami mesti suruh guna, tak payah dah nak simpan2.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. dah siap mengemas ke..
    ada di bp ke?

    ReplyDelete
  5. rajinnyee dia...ni buat suami makin sayang...

    ReplyDelete
  6. @Siti Noraishah Mohamadhahahha. kak aisyah, diet ntah ke mana dah ni.

    ReplyDelete
  7. @Sue Beebetul tu, Ros pun jenis yang suka buat2, 3 kerja sekali.. tapi, ini tak masak sebab tak de bahan basah..

    ReplyDelete
  8. @aizamia3nak gunalah ni kak.. sebab tu basuh dulu,.. hihi.. saya baru pindah kak :)

    ReplyDelete
  9. @QasehnyaRaniabelum siap mengemas gi ciksu. banyak lagi tak settle.. hihi.. hujung minggu, Ros gi batu pahat..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS