Kehilangan Follower ? - INILAH REALITI

Sunday, 15 June 2014

Kehilangan Follower ?



Pernah tak korang terperasan yang jumlah follower korang berkurangan?.. Ke tak perasan sebab tak tengok pun jumlah  follower korang?.. hihi. Yelah, kornag punya follower kan dah ribu riban.. hikhik.

Bukan ape, malam tadi tertengok jumlah follower blog saya ni 820. Aliih-alih tadi tengok 819. Kurang seorang. Siapakah gerangan beliau?. Sampai hatimu meng'unfollow'kan daku. hahahha... 

Takpe, it's ok. hihi. No touching pun. Saje je nak menulis pasal ni. Tiba-tiba boleh terperasan kan :)


13 comments:

  1. Blog sy tak pernah..tp ada blog member mcm tu...

    ReplyDelete
  2. ntah la pulak.x perasan pon selama ni.hihi
    asal ada.
    follower beribu tp bukan smuanya yg dtg .

    ReplyDelete
  3. pernah jugak alami sebab dulu tak update. insyaALLAH sekrang mood blogging kembali. kehkeh

    ReplyDelete
  4. sha pernah gak cmni..sampai hati kan..huhu..xpala kak..bukan apa2 pun tu..hihi

    ReplyDelete
  5. ehh....follower boleh berkurangan jgk ek..baru tahu..hahaha..

    ReplyDelete
  6. Pernah jugak la macam tu.. nak buat camne kan :D

    ReplyDelete
  7. Ala..saya la tu. sebab semalam saya clearkan blog y saya followed ..more than 800++... So, hari ni saya blogwalking balik dan follow balik blog2 y aktif. Sorry ye tuan rumah. Jangan sedey2..saya dah follow balik dah ^.^

    ReplyDelete
  8. tak perasan lah pulak.. huhu .. takde lah ribu riban. tapi tak pe lah, kot yang ter unfollow tuh, da tukar akaun google laen ke. hehe #husnuzon :)

    ReplyDelete
  9. samalah kita..bukak hari nie hilang sorang..hehe

    ReplyDelete
  10. so far xda lg follower yg berkurangan..sbb yg follow pun xbanyak

    ReplyDelete
  11. x pernah perasan pun... sbb x pernah hafal jumpah exact follower.. :)

    ReplyDelete
  12. akak prasan gak kdg kdg rose tp akak xmik pot pun

    ReplyDelete