KEK HARI LAHIR ANAK-ANAK SEDARA



Semalam dapat wassap dari kakak saya, Kakyang.. Dorang buat majlis hari jadi. HUAAAAAA. Ni yang Mak Ude touching ni..  Sebab mak ude tak dapat balik Kedah.. Huhu.. Takpe, ada hikmahnya di sebalik semua yang terjadi kan.. 

Kakyang sambut hari lahir kedua-dua anaknya iaitu Baby Mat(30Jun) ,Baby Arif(23 jun) dan anak Along saya, Daniel (1 julai).. 


Untuk semua anak sedare mak ude, moga korang membesar menjadi anak yang baik. Mak ude sayang dan rindu korang sangat-sangat!!!!!  Mmmmuuuaahhh... 




Previous
Next Post »

9 comments

Click here for comments
29 June 2014 at 00:09 ×

sambut 3 sekali. jimat kan..
selamat berpuasa ros :)
jgn lupa kunci jam tau, bgn sahur.. hihihi

Balas
avatar
admin
29 June 2014 at 05:16 ×

comel ja minion ni..btw slmt bpuasa

Balas
avatar
admin
29 June 2014 at 05:52 ×

Alhamdulillah masih berkesempatan bertemu ramadhan.
Selamat Berpuasa dan menyambut ramadhan.. Semoga puasa kali ini lebih baik dari yang sebelumnya.

Jemput singgah,
www.sitiyangmenaip.blogspot.com

Balas
avatar
admin
29 June 2014 at 13:48 ×

Alaa comelnye . Hee . Btw salam ramadhan buat sis dan kluarga :)

Balas
avatar
admin
29 June 2014 at 18:41 ×

selamat hari lahir, sedapnya kek dia
terliur la plak
salam ramadhan :)

Balas
avatar
admin
30 June 2014 at 09:26 ×

selamat hari lahir semua.

Balas
avatar
admin
30 June 2014 at 21:32 ×

hihihi kek minion...shomel je

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment