KEK HARI LAHIR ANAK-ANAK SEDARA - INILAH REALITI

Saturday, 28 June 2014

KEK HARI LAHIR ANAK-ANAK SEDARA



Semalam dapat wassap dari kakak saya, Kakyang.. Dorang buat majlis hari jadi. HUAAAAAA. Ni yang Mak Ude touching ni..  Sebab mak ude tak dapat balik Kedah.. Huhu.. Takpe, ada hikmahnya di sebalik semua yang terjadi kan.. 

Kakyang sambut hari lahir kedua-dua anaknya iaitu Baby Mat(30Jun) ,Baby Arif(23 jun) dan anak Along saya, Daniel (1 julai).. 


Untuk semua anak sedare mak ude, moga korang membesar menjadi anak yang baik. Mak ude sayang dan rindu korang sangat-sangat!!!!!  Mmmmuuuaahhh... 




9 comments:

  1. sambut 3 sekali. jimat kan..
    selamat berpuasa ros :)
    jgn lupa kunci jam tau, bgn sahur.. hihihi

    ReplyDelete
  2. comel ja minion ni..btw slmt bpuasa

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah masih berkesempatan bertemu ramadhan.
    Selamat Berpuasa dan menyambut ramadhan.. Semoga puasa kali ini lebih baik dari yang sebelumnya.

    Jemput singgah,
    www.sitiyangmenaip.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Alaa comelnye . Hee . Btw salam ramadhan buat sis dan kluarga :)

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir, sedapnya kek dia
    terliur la plak
    salam ramadhan :)

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir semua.

    ReplyDelete
  7. hihihi kek minion...shomel je

    ReplyDelete