PENGOMEN SETIA BULAN MEI 2014 - INILAH REALITI

Monday, 2 June 2014

PENGOMEN SETIA BULAN MEI 2014


Selamat pagi kawan-kawan :)

Apa khabar?.. Semoga semuanya sihat sahaja..

Hari ni baru start kerja.. Semalam cuti kecemasan.. Apa boleh buat, terpaksa ambil cuti.. Sebab tak sihat.. Nak pergi klinik, satu hal pulak nak menari klinik. Sebab banyak klinik yang tutup hari Ahad area sini.. So, terpaksa merelakan baki cuti rehat ditolak. Uwaaa... Sedih tau..

Cepat sungguh masa berlalu.. Hari ni 2 Jun.. Apalagi, jom kita tengok siapa yang tersenarai untuk Pengomen Setia bagi bulan Mei 2014.


Terima kasih buat semua yang sudi singgah dan meninggalkan komen di blog ini.. Sejak dua menjak ni, tak dapat nak mengaktifkan diri sangat.. Ada banyak perkara yang harus diselesaikan... 

Sehingga berjumpa di entry akan datang :)




5 comments:

  1. kurang sihat yer.... semoga cepat sembuh, ImsyaAllah...

    ReplyDelete
  2. Seronokan bila ada komen dari teman blogger yg lain.. terasa entri dibaca kan Ros :)

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum,..

    ramainyer yang komen kat blog nie kan. Moga berjaya dalam dunia blog k..

    mselim3

    ReplyDelete
  4. bila masa pulak kita komen nie tetiba tersenarai dalam t0p ten neh..akeke

    ReplyDelete
  5. alaa.. x sihat ye..
    dmm rindu dgn en suami kot..
    jga diri ye ros.:)

    ReplyDelete