PENGOMEN SETIA BULAN MEI 2014


Selamat pagi kawan-kawan :)

Apa khabar?.. Semoga semuanya sihat sahaja..

Hari ni baru start kerja.. Semalam cuti kecemasan.. Apa boleh buat, terpaksa ambil cuti.. Sebab tak sihat.. Nak pergi klinik, satu hal pulak nak menari klinik. Sebab banyak klinik yang tutup hari Ahad area sini.. So, terpaksa merelakan baki cuti rehat ditolak. Uwaaa... Sedih tau..

Cepat sungguh masa berlalu.. Hari ni 2 Jun.. Apalagi, jom kita tengok siapa yang tersenarai untuk Pengomen Setia bagi bulan Mei 2014.


Terima kasih buat semua yang sudi singgah dan meninggalkan komen di blog ini.. Sejak dua menjak ni, tak dapat nak mengaktifkan diri sangat.. Ada banyak perkara yang harus diselesaikan... 

Sehingga berjumpa di entry akan datang :)




Previous
Next Post »

5 comments

Click here for comments
lia
2 June 2014 at 11:13 ×

kurang sihat yer.... semoga cepat sembuh, ImsyaAllah...

Balas
avatar
admin
2 June 2014 at 12:17 ×

Seronokan bila ada komen dari teman blogger yg lain.. terasa entri dibaca kan Ros :)

Balas
avatar
admin
2 June 2014 at 13:45 ×

Assalammualaikum,..

ramainyer yang komen kat blog nie kan. Moga berjaya dalam dunia blog k..

mselim3

Balas
avatar
admin
2 June 2014 at 15:01 ×

bila masa pulak kita komen nie tetiba tersenarai dalam t0p ten neh..akeke

Balas
avatar
admin
2 June 2014 at 20:11 ×

alaa.. x sihat ye..
dmm rindu dgn en suami kot..
jga diri ye ros.:)

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment