PENGUNJUNG BLOG DALAM SATU MASA

June 30, 2014



Tadi saje je nak tengok jumlah pengunjung blog ni. Dulu dah pernah tengok, paling ramia pun 14 orang. Tapi, kali ni ada 25 orang. wah...Syukur.. Ramai yang skodeng blog ni.. Nak cari resepi ayam masak kicap lah tu. hihihi. Betul tak?.. Bukan apa, itulah keyword yang glamer skarang ni kat blog saya ni. Muahahhaha..




Terima kasih semua yang sudi berkunjung :)



You Might Also Like

11 comments

  1. wahhh..ramainya pengunjung. diorang sukalah tu dengan blog sis. ^^,

    ReplyDelete
  2. saya tak pernah lebih dari 10 hehehehe

    ReplyDelete
  3. tahniah.bulan puasa kan ramai goggle resepi mudah dan cepat utk disediakan..
    makan apa hri ni ros?

    ReplyDelete
  4. Meh nak jadi yg ke 26...huhuhu :)

    ReplyDelete
  5. wow syioklah ramai mai ihiks.. kalau buat entry masakan memang laju saja traffic tu kan..

    ReplyDelete
  6. apa kata ros masakkan ayam masak kicap utk kita. hehehe

    ReplyDelete
  7. ramai tu,Ros..kat blog SB tada keywords glamer..hihii

    ReplyDelete
  8. Owh ...tahniah.
    Yang online blog saya x ramai pun..

    ReplyDelete
  9. ramai yg singgah blog ros..tahniah

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS