SUPRISE FROM BATU PAHAT


Ni kisah malam tadi.. Tiba-tiba dalam pukul 9.30 malam dapat panggilan dari my husband.. Suruh turun bawah, ajak pergi makan. Eh, kehairananlah saya. Sebab tahu beliau ada kat Batu Pahat.. Sepanjang sebulan ber PJJ ni, Khamis malam baru husband saya datang JB, ambil saya gi Batu Pahat. Ni baru hari Selasa, call kata ada kat bawah.. Eh betul ke ni?.. Macam tak percaya... dan dalam masa yang sama, happy tak kira. hihihi.. 

So, bila turun bawah, terus snap gambar ni. hihi..



Thanks sayang.. Rupanya beliau balik JB sebab nak uruskan pemulangan rumah lama kami kepada bahagian perumahan tentera semula.. Serah kunci dan segala bil air dan elektrik.. 



Previous
Next Post »

11 comments

Click here for comments
5 June 2014 at 00:31 ×

beul2 kejutan bila orang yang memang kita tunggu2 tiba2 ada depan mata

Balas
avatar
admin
5 June 2014 at 00:33 ×

bila suami balik sekejap dah sgt2 gembira kan yunk.. moga2 ada rezeki menimang cahaya mata supaya ros tak sunyi lagi..amin

Balas
avatar
admin
5 June 2014 at 09:16 ×

sweetnya..hehe bt surprise lagi..hehe:)

Balas
avatar
admin
5 June 2014 at 11:43 ×

sweetnya!!!bestkan dapat seprais dari suami hehe

Balas
avatar
admin
5 June 2014 at 14:27 ×

sayang bini lah katakan...ehehehe... btw, follow sini...yeahhhh #800

Balas
avatar
admin
5 June 2014 at 15:45 ×

happy nya cik abe datang :>

Balas
avatar
admin
5 June 2014 at 15:56 ×

alhamdulillah lepas rindu awak :)

Balas
avatar
admin
5 June 2014 at 16:40 ×

Blogwalking dan follow blog ini #801 :D
Jemput singgah blog Aisyah.. hee

http://mydreamhigh123.blogspot.com/

xD

Balas
avatar
admin
6 June 2014 at 09:58 ×

seronok kan, bila suami ada disisi

Balas
avatar
admin
6 June 2014 at 18:03 ×

wah.. surprise gitewwww..:)
mesti cik isteri tetkezut + gumbira kan...

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment