SUPRISE FROM BATU PAHAT

June 04, 2014


Ni kisah malam tadi.. Tiba-tiba dalam pukul 9.30 malam dapat panggilan dari my husband.. Suruh turun bawah, ajak pergi makan. Eh, kehairananlah saya. Sebab tahu beliau ada kat Batu Pahat.. Sepanjang sebulan ber PJJ ni, Khamis malam baru husband saya datang JB, ambil saya gi Batu Pahat. Ni baru hari Selasa, call kata ada kat bawah.. Eh betul ke ni?.. Macam tak percaya... dan dalam masa yang sama, happy tak kira. hihihi.. 

So, bila turun bawah, terus snap gambar ni. hihi..



Thanks sayang.. Rupanya beliau balik JB sebab nak uruskan pemulangan rumah lama kami kepada bahagian perumahan tentera semula.. Serah kunci dan segala bil air dan elektrik.. 



You Might Also Like

11 comments

  1. beul2 kejutan bila orang yang memang kita tunggu2 tiba2 ada depan mata

    ReplyDelete
  2. bila suami balik sekejap dah sgt2 gembira kan yunk.. moga2 ada rezeki menimang cahaya mata supaya ros tak sunyi lagi..amin

    ReplyDelete
  3. sweetnya..hehe bt surprise lagi..hehe:)

    ReplyDelete
  4. sweetnya!!!bestkan dapat seprais dari suami hehe

    ReplyDelete
  5. sayang bini lah katakan...ehehehe... btw, follow sini...yeahhhh #800

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah lepas rindu awak :)

    ReplyDelete
  7. Blogwalking dan follow blog ini #801 :D
    Jemput singgah blog Aisyah.. hee

    http://mydreamhigh123.blogspot.com/

    xD

    ReplyDelete
  8. seronok kan, bila suami ada disisi

    ReplyDelete
  9. wah.. surprise gitewwww..:)
    mesti cik isteri tetkezut + gumbira kan...

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion