SUKA MAKAN BUAH APRIKOT KERING - INILAH REALITI

Thursday, 10 July 2014

SUKA MAKAN BUAH APRIKOT KERING



Alkisahnya, saya beli buah aprikot kering ni kat seorang kawan di pejabat. Kawan saya ni pulak beli dekat fb. hihi.. 500gram, RM 15 tak salah saya.. Saya ni memang suka makan buah aprikot kering ni .. Tapi kan, tak kering sangat, lembab -lembab gitu :)



Saya jadikan sebagai sahur.. Makan buah aprikot ni bersama air masak dan susu :)


Alhamdulillah...





18 comments:

  1. CT suka jugak. hihiks tapi makan ikut mood. Bila rasa nak makan tu memang boleh makan banyak..

    ReplyDelete
  2. rasa nyer mcm mana... masam ke?

    ReplyDelete
  3. buah aprikot kering memang best! :D

    ReplyDelete
  4. ermmm... idah tak suker laa pulak... tapi ekceli aprikot tu bagus kan... especially tuk wanita...

    ReplyDelete
  5. good2.. makanan sihat ni ros..

    ReplyDelete
  6. mmg sedap.ciksu dok beli kat pasar malam Au2.ada kakak dgn abg tu jual. suka beli kurma, buah tin, kacang badam.. murah juga

    ReplyDelete
  7. oh apprikot ke namanya...baru tau...

    Entri terkini MINDAKABUR : Mindakabur Official Blog Facebook Page

    ReplyDelete
  8. Buah Aprikot adalah fevereeet Nad yang teramat sangat...

    Boleh habis 1 bekas sekali makan...huhuh

    ReplyDelete
  9. saja mai blogwalking ja..selamat berjaya atas apa sahaja yang anda semua lakukan noo..mai dari blog mia ni dia rajin sungguh kumpul link supaya mudah kita blogwalking ;-)

    ReplyDelete
  10. sahur mkn apricot je sis...kalau sy try blh kurus ni..;p

    ReplyDelete