SIARAN LANGSUNG LIGA SUPER : PAHANG LAWAN SELANGOR - INILAH REALITI

Saturday, 14 February 2015

SIARAN LANGSUNG LIGA SUPER : PAHANG LAWAN SELANGOR



Buat penyokong Pahang dan Selangor, malam ni ada live tau kat tv3. Bolehlah layan bola kat rumah kan.. Yang tak dapat nak pergi stadium tu, dah tak payah risau dah. Duduk je depan tv, tengok bola sambil kunyah kuaci. Hikhik.


15 comments:

  1. Layan dari rumah pun best juga kan :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hihi. Ros minat tengok semua jenis sukan. Bersukan tak pandai..

      Delete
  3. kalau dh seri buat apa kak??? ada game lagi ka??? haaaaa..sila2 jawab
    sya tak berapa minat bola sangat.. tp kalau negeri menang tumpang la jga gembira..haha

    ReplyDelete
  4. x tgk huhuh tak leh nk komen lebih2

    ReplyDelete
  5. eh eh ada selangor lah ahaha.. nampak tak betapa tak pernah amek tahu ?
    malu nak ngaku orang selangor =P

    ReplyDelete