SIARAN LANGSUNG LIGA SUPER : PAHANG LAWAN SELANGOR

February 14, 2015



Buat penyokong Pahang dan Selangor, malam ni ada live tau kat tv3. Bolehlah layan bola kat rumah kan.. Yang tak dapat nak pergi stadium tu, dah tak payah risau dah. Duduk je depan tv, tengok bola sambil kunyah kuaci. Hikhik.


You Might Also Like

15 comments

  1. Layan dari rumah pun best juga kan :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hihi. Ros minat tengok semua jenis sukan. Bersukan tak pandai..

      Delete
  3. kalau dh seri buat apa kak??? ada game lagi ka??? haaaaa..sila2 jawab
    sya tak berapa minat bola sangat.. tp kalau negeri menang tumpang la jga gembira..haha

    ReplyDelete
  4. x tgk huhuh tak leh nk komen lebih2

    ReplyDelete
  5. eh eh ada selangor lah ahaha.. nampak tak betapa tak pernah amek tahu ?
    malu nak ngaku orang selangor =P

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS