SIARAN LANGSUNG LIGA SUPER : PAHANG LAWAN SELANGOR



Buat penyokong Pahang dan Selangor, malam ni ada live tau kat tv3. Bolehlah layan bola kat rumah kan.. Yang tak dapat nak pergi stadium tu, dah tak payah risau dah. Duduk je depan tv, tengok bola sambil kunyah kuaci. Hikhik.


Previous
Next Post »

15 comments

Click here for comments
14 February 2015 at 17:47 ×

saya sokong perak~! eh? haha

Balas
avatar
admin
14 February 2015 at 18:21 ×

Org selangor sokong selangor. Huhu

Balas
avatar
admin
14 February 2015 at 22:17 ×

Layan dari rumah pun best juga kan :)

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 00:52 ×

Ramai juga peminat bola kat sini :)

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 01:26 ×

Selangor seri dengan Pahang ;)

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 01:27 ×

Ye, lagi selesa bagi Ros;)

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 01:27 ×

Hihi. Ros minat tengok semua jenis sukan. Bersukan tak pandai..

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 08:13 ×

kalau dh seri buat apa kak??? ada game lagi ka??? haaaaa..sila2 jawab
sya tak berapa minat bola sangat.. tp kalau negeri menang tumpang la jga gembira..haha

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 13:43 ×

saya sokong Kedah ja..hihi

Balas
avatar
admin
15 February 2015 at 20:25 ×

minat betul ros dgn bola..hee

Balas
avatar
admin
17 February 2015 at 12:59 ×

Takpe pahang seri. Boleh cuba lagi

Balas
avatar
admin
17 February 2015 at 14:36 ×

x tgk huhuh tak leh nk komen lebih2

Balas
avatar
admin
25 February 2015 at 07:34 ×

eh eh ada selangor lah ahaha.. nampak tak betapa tak pernah amek tahu ?
malu nak ngaku orang selangor =P

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment