SPAGETHI ALA ROSE - INILAH REALITI

Tuesday, 3 February 2015

SPAGETHI ALA ROSE


Ni cerita Jumaat lepas. Masuk dapur tengok apa yang ada. Tenggg, ternampak sspagethi dalam laci. Teruslah merebus spagethi tu. Sekali tengok dalam peti ais, lauk takde.. hihi. Ada sosej je. So tu yang simple je. Siap goreng telur pula, buat rencah.. Apa-apa je lah, janji kenyang, Alhamdulillah :)



Emm, hari ni nak masak ape yer... Ke nak makan kat luar je.. hihi.. 



20 comments:

  1. simple je kan hihihi. asal perut kenyanggg xD

    ReplyDelete
  2. masak campak2 ialah masakan yang paling best sebab sendiri yang makan... hahaha... betul tak? apa saja yg ada dalam peti itu yg masuk kuali...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Kalau sendiri nak makan, tak kisah sangat..

      Delete
  3. Wewewe.. sdpnya... eija pun nak mkn spagethi jap lagi tggu adik buat hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaah syoknya adik tolong masakkan ;)

      Delete
  4. simple pun xpa..janji sedap & kenyang...hihi

    ReplyDelete
  5. Hmm saya ni tak minat spagetti .. anak saya sukalah makanan italian ni .. hoho walaupun lahir kat kampung .. haha ...

    Oh ya, saya ada tips untuk dapatkan zuriat .. cuba cari di blog saya khasiat susu kambing dan kurma .. tips tu dari rancangan tanyalah ustaz kalau tak silap, beberapa rakan saya dah cuba, alhamdulillah ... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tekak 'oversea' la ni ye anak HH. Hihi.
      terima kasih kerana prihatin dan berikan tips ;)

      Delete
  6. sedap nih! spaghetti taruk telur..janji kenyang..hehe

    ReplyDelete
  7. nampak sedap..
    lain drp lain..mkn dgn telur dadar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi tu la, dah tak de ape nak campur. Tengok kat dapur ade telur, apa lagi, goreng je la.. Hikhik

      Delete
  8. yg warna merah tu sos cili atau sambal gili kering...kalau masak sendiri ni walaupun x cukup bahan then pandai olah sedap je Rose

    ReplyDelete
  9. Kalau orang minat masak, apa yang ada semua dia boleh masak macam Ros.
    Akak ni jangn haraplah..

    ReplyDelete
  10. Wah, spagheti..kalau ada meatball lagi sedap..hehehe.. feberet Cik Mimie ni :)

    ReplyDelete
  11. nasib ada gak spageti utj di makan

    ReplyDelete
  12. betul tu kak Ros. janji perut kenyang. daripada biar kelaparan..

    ReplyDelete