SPAGETHI ALA ROSE


Ni cerita Jumaat lepas. Masuk dapur tengok apa yang ada. Tenggg, ternampak sspagethi dalam laci. Teruslah merebus spagethi tu. Sekali tengok dalam peti ais, lauk takde.. hihi. Ada sosej je. So tu yang simple je. Siap goreng telur pula, buat rencah.. Apa-apa je lah, janji kenyang, Alhamdulillah :)



Emm, hari ni nak masak ape yer... Ke nak makan kat luar je.. hihi.. 



Previous
Next Post »

20 comments

Click here for comments
3 February 2015 at 12:32 ×

simple je kan hihihi. asal perut kenyanggg xD

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 12:33 ×

masak campak2 ialah masakan yang paling best sebab sendiri yang makan... hahaha... betul tak? apa saja yg ada dalam peti itu yg masuk kuali...

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 13:14 ×

Wewewe.. sdpnya... eija pun nak mkn spagethi jap lagi tggu adik buat hahaha...

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 13:25 ×

simple pun xpa..janji sedap & kenyang...hihi

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 14:43 ×

Hmm saya ni tak minat spagetti .. anak saya sukalah makanan italian ni .. hoho walaupun lahir kat kampung .. haha ...

Oh ya, saya ada tips untuk dapatkan zuriat .. cuba cari di blog saya khasiat susu kambing dan kurma .. tips tu dari rancangan tanyalah ustaz kalau tak silap, beberapa rakan saya dah cuba, alhamdulillah ... :)

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 15:39 ×

sedap nih! spaghetti taruk telur..janji kenyang..hehe

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 19:15 ×

nampak sedap..
lain drp lain..mkn dgn telur dadar..

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 23:31 ×

Ye, kenyang sungguh time tu ;)

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 23:32 ×

Betul. Kalau sendiri nak makan, tak kisah sangat..

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 23:32 ×

Waaah syoknya adik tolong masakkan ;)

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 23:33 ×

Tekak 'oversea' la ni ye anak HH. Hihi.
terima kasih kerana prihatin dan berikan tips ;)

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 23:34 ×

Orang tak buat, Ros buat.. Hahhah

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 23:35 ×

Hihi tu la, dah tak de ape nak campur. Tengok kat dapur ade telur, apa lagi, goreng je la.. Hikhik

Balas
avatar
admin
4 February 2015 at 13:23 ×

yg warna merah tu sos cili atau sambal gili kering...kalau masak sendiri ni walaupun x cukup bahan then pandai olah sedap je Rose

Balas
avatar
admin
4 February 2015 at 19:33 ×

Kalau orang minat masak, apa yang ada semua dia boleh masak macam Ros.
Akak ni jangn haraplah..

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 11:19 ×

Wah, spagheti..kalau ada meatball lagi sedap..hehehe.. feberet Cik Mimie ni :)

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 22:33 ×

Simple pun nampak sedap ni

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 08:27 ×

nasib ada gak spageti utj di makan

Balas
avatar
admin
14 February 2015 at 23:17 ×

betul tu kak Ros. janji perut kenyang. daripada biar kelaparan..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment