TOP KEYWORDS SEPANJANG JANUARI 2015


Saje je tadi buka akaun Nuffnang, lepas tu tengok kat bahagian 'keywords'. Terus tengok apa yang banyak di cari pengunjung blog saya ni sepanjang bulan Januari. Dan inilah hasilnya :


Nampak gayanya ramai yang mencari tentang resepi, yang tersangkut di blog saya ni. Pelbagai resepi ayam. tiba-tiba perasan ala-ala Masterchef.. kikiki.. Jangan muntah ok.
Dan kalau nak tahu keyword tentang mata berkedip tu memang top di sini. hihi.. 
Terima kasih buat semua yang sudi hadir memeriahkan blog saya :)




Previous
Next Post »

19 comments

Click here for comments
4 February 2015 at 12:26 ×

wah semuanya berasaskan ayam.. hehehe..

Balas
avatar
admin
4 February 2015 at 12:45 ×

lapar pulak baca ni...hehe

Balas
avatar
admin
4 February 2015 at 15:28 ×

semua tentang ayam..hehe..wana pun suka makan ayam ni..x kisah la masak apapun :D

Balas
avatar
admin
4 February 2015 at 15:39 ×

Lama xbuka nuffnang...merajuk agak ye si nuffnng ni...hohoho..blog pon update xmenentu...adehhh

Balas
avatar
admin
4 February 2015 at 19:30 ×

Bakat memasak yang ada jangan disia2kan..
Tak salah berangan masterchef tu.
:D

Balas
avatar
admin
5 February 2015 at 12:29 ×

yezza...kiranya log Rose ni kongsi juga resipi masakan..kalau sis JM buntu nak masak AYAM tu leh search kat sini :-)

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 11:17 ×

Ades, lapar pulak perut bila ternampak perkataan kari ayam tu..sedapnya makan dengan nasi panas :)

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 13:22 ×

Hahahha ayam bermacam ayam

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 13:23 ×

Ops Sal. Ni baru tulis ayam. Belum Ros letak gambar ayam lagi ni. Hihi

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 13:24 ×

Semua pun boleh, asalkan ayam ye Kak Wana?,,

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 13:24 ×

Cuba buka Ayut. Mana tahu ada kezutannnn

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 13:25 ×

Hihi bakat tak besar mana pun kak Shikin, berangan yg lebih ni

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 13:25 ×

Ayam simple simple je Kak Jm

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 13:26 ×

Bolehla Cik Mimie masak untuk lunch ni ;)

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 22:16 ×

Hebat ros.. teruskan buat resepi lagi

Balas
avatar
admin
7 February 2015 at 08:22 ×

resepi la org slalu cari sbb ramai yg akan belajar memasak melalui internet ja

Balas
avatar
admin
9 February 2015 at 16:47 ×

hahaha parah gitu.. baru sebut aje nama makanan.. hihi..

Balas
avatar
admin
14 February 2015 at 23:11 ×

lepas ni akak kena buat banyak2 resepi. hehehe. kalau blog saya, kompem la xde orang mencari resepi >.<

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment