TOP KEYWORDS SEPANJANG JANUARI 2015

February 04, 2015


Saje je tadi buka akaun Nuffnang, lepas tu tengok kat bahagian 'keywords'. Terus tengok apa yang banyak di cari pengunjung blog saya ni sepanjang bulan Januari. Dan inilah hasilnya :


Nampak gayanya ramai yang mencari tentang resepi, yang tersangkut di blog saya ni. Pelbagai resepi ayam. tiba-tiba perasan ala-ala Masterchef.. kikiki.. Jangan muntah ok.
Dan kalau nak tahu keyword tentang mata berkedip tu memang top di sini. hihi.. 
Terima kasih buat semua yang sudi hadir memeriahkan blog saya :)




You Might Also Like

19 comments

  1. wah semuanya berasaskan ayam.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Ops Sal. Ni baru tulis ayam. Belum Ros letak gambar ayam lagi ni. Hihi

      Delete
    2. hahaha parah gitu.. baru sebut aje nama makanan.. hihi..

      Delete
  3. semua tentang ayam..hehe..wana pun suka makan ayam ni..x kisah la masak apapun :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua pun boleh, asalkan ayam ye Kak Wana?,,

      Delete
  4. Lama xbuka nuffnang...merajuk agak ye si nuffnng ni...hohoho..blog pon update xmenentu...adehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba buka Ayut. Mana tahu ada kezutannnn

      Delete
  5. Bakat memasak yang ada jangan disia2kan..
    Tak salah berangan masterchef tu.
    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi bakat tak besar mana pun kak Shikin, berangan yg lebih ni

      Delete
  6. yezza...kiranya log Rose ni kongsi juga resipi masakan..kalau sis JM buntu nak masak AYAM tu leh search kat sini :-)

    ReplyDelete
  7. Ades, lapar pulak perut bila ternampak perkataan kari ayam tu..sedapnya makan dengan nasi panas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bolehla Cik Mimie masak untuk lunch ni ;)

      Delete
  8. Hebat ros.. teruskan buat resepi lagi

    ReplyDelete
  9. resepi la org slalu cari sbb ramai yg akan belajar memasak melalui internet ja

    ReplyDelete
  10. lepas ni akak kena buat banyak2 resepi. hehehe. kalau blog saya, kompem la xde orang mencari resepi >.<

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion