KEYWORD 11 FEBRUARI 2015

February 11, 2015

Assalamualaikum. 

Keyword blog untuk 11 Februari 2015. Saja kongsi di sini buat kenangan kan. Nanti bial masa ke hadapan, boleh tengok balik, antara kata kunci blog Cik Rose ni.

Apa yang orang cari di google sampai jumpa blog Cik Rose ni. Best bila baca balik. 


Antara yang di cari adalah tentang resepi, filem, drama dan banyak lagi. Dansudah tentu lirik lagu jugak. 

Gambar Kem Batu Pahat

Ada juga yang mencari bagaimana rupa Kem Batu Pahat. Cik Rose memang ada buat entry tentang Kem Tentera di Batu Pahat. Bermanfaat juga entry tu kan.








You Might Also Like

35 comments

  1. Replies
    1. Ye Jijah.. Melekat je entry resepi..

      Delete
  2. keywords terakhir tu apa la yg dia nak cari agaknya ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu keyword untuk drama 'untuk terakhir kali'. Lakonam elfira loy dan baim wong ;)

      Delete
  3. ~Jalan cerita taal~ : )
    malam nie tv2, tengah menonton sambil jengah blog kawan2 : )

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Memang banyak keyword resepi Yui. Hihi

      Delete
  5. Ramai yg masak kari semlm...

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Hihi... Biasa je resepinya.. Tapi, tajuk dia yang mainkan peranan ;)

      Delete
  7. recepi banyak.. bagus akak kena share lagi banyak recepi hehehe..
    adus ada lagu encip mimpi =) ahak ahak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ros share yang kak Ros buat je. Tapi sekarang ni dah jarang masak sejak berPJJ. Hihi

      Delete
  8. ramai yg mencari resipi terutama kari ayam tu :-)

    ReplyDelete
  9. Semua carian pasal makan.. hehehe

    ReplyDelete
  10. jalan cerita taal mesti pasal hari tu ada tayang kat TV

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Sal. Ros pun layan juga Taal malam tu.

      Delete
  11. menu ayam tetap pilihan dihati ^_^

    ReplyDelete
  12. pergh..cuba kira ada berapa 'E' dalam keyword? hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh kenapa Nana,? Nak kasi hadiah ke. Hihi

      Delete
  13. eh, jalan cerita Taal? hahahahhahahahaha.... ala, ada keluar kat TV ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada Amy. Kat tv2 last week( hari rabu)

      Delete
  14. Replies
    1. Resepi kat sini, biasa-biasa je kak.. Ayam simple-simple je

      Delete
  15. ayam...saya buat sup ayam hari ni

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS