DAH KENAPA NI CIK ROSE? - INILAH REALITI

Monday, 30 March 2015

DAH KENAPA NI CIK ROSE?

Assalamualaikum.
Apa khabar semuanya?, Semoga berada dalam keadaan kesihatan yang baik. 

Dah kenapa ni?. Sunyi je blog sendiri. Blog kengkawan pun tak pergi terjah. hihi.. Jangan marah yer kawan-kawan, lama dah tak singgah. Macam-macam yang berlaku. Hihi. Alasan je kan. Agak busy sebenarnya. Hal kerja.. Hal perasaan.. Perasaan? Hahahha. Jiwa bercelaru ke?. Layankan aje lah..



Setiap yang terjadi ada hikmahNya.. Sabar dan redha kuncinya.. Ok, tak mau feeling-feeling sangat. Senyum :)



16 comments:

  1. jijah doakan cik roshareeza di murahkan rezeki anak..Amin...

    sentiasa baca doa ni yer ros..moga di permudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  2. Tak mo sedeh2 dik non... Life must go on...
    * Selingan Titanic

    ReplyDelete
  3. takpe2 take you time cik rose..mv pun mood ke laut ni

    ReplyDelete
  4. ros dah kenapa? apapun, kak wana doakan yang baik2 buat ros ya..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah tira sihat :)
    moga semuanya berjalan lancar buat cik rose juga

    ReplyDelete
  6. Ya Allah, Engkau Yang Maha Hebat, Maha Bijaksana, Maha Terpuji, kurniakanlah zuriat soleh/solehah buat penawar hati Cik Rose dan pasangan.

    All the best Cik Rose

    ReplyDelete
  7. Lupa nak masukkan link tadi...hehe

    ReplyDelete
  8. Khabar x baik kah,Ros.
    Pasal...tak pernah2 jerawat meremut naik banyak gila kat muka..Tetibe 2 mggu dah jadi mcm ni.

    ReplyDelete
  9. Apa apa pun, jangan lupa untuk senyummmmm :)

    ReplyDelete
  10. Rose, biasalah kalau sesekali kita rasa tekanan, tp jgn dilayan sgt ye.. berceritalah masalah pd seseorang yg rapat,atau pun,bangun doa malam².. semoga Allah beri ketenangan pd rose..amiinn..

    ReplyDelete
  11. betul tu Kak Ros.. setiap satu perkara itu da hikmahnya..
    mungkin x rasa skarang tp nanti2..

    ReplyDelete
  12. yup pasti da hikmahnya
    sabar dan redha

    ReplyDelete