DAH KENAPA NI CIK ROSE?

Assalamualaikum.
Apa khabar semuanya?, Semoga berada dalam keadaan kesihatan yang baik. 

Dah kenapa ni?. Sunyi je blog sendiri. Blog kengkawan pun tak pergi terjah. hihi.. Jangan marah yer kawan-kawan, lama dah tak singgah. Macam-macam yang berlaku. Hihi. Alasan je kan. Agak busy sebenarnya. Hal kerja.. Hal perasaan.. Perasaan? Hahahha. Jiwa bercelaru ke?. Layankan aje lah..



Setiap yang terjadi ada hikmahNya.. Sabar dan redha kuncinya.. Ok, tak mau feeling-feeling sangat. Senyum :)



Previous
Next Post »

16 comments

Click here for comments
30 March 2015 at 14:07 ×

jijah doakan cik roshareeza di murahkan rezeki anak..Amin...

sentiasa baca doa ni yer ros..moga di permudahkan segala urusan

Balas
avatar
admin
30 March 2015 at 14:25 ×

Tak mo sedeh2 dik non... Life must go on...
* Selingan Titanic

Balas
avatar
admin
30 March 2015 at 14:30 ×

takpe2 take you time cik rose..mv pun mood ke laut ni

Balas
avatar
admin
30 March 2015 at 15:04 ×

ros dah kenapa? apapun, kak wana doakan yang baik2 buat ros ya..

Balas
avatar
admin
30 March 2015 at 16:55 ×

Alhamdulillah tira sihat :)
moga semuanya berjalan lancar buat cik rose juga

Balas
avatar
admin
30 March 2015 at 19:11 ×

Ya Allah, Engkau Yang Maha Hebat, Maha Bijaksana, Maha Terpuji, kurniakanlah zuriat soleh/solehah buat penawar hati Cik Rose dan pasangan.

All the best Cik Rose

Balas
avatar
admin
30 March 2015 at 19:12 ×

Lupa nak masukkan link tadi...hehe

Balas
avatar
admin
30 March 2015 at 19:14 ×

Khabar x baik kah,Ros.
Pasal...tak pernah2 jerawat meremut naik banyak gila kat muka..Tetibe 2 mggu dah jadi mcm ni.

Balas
avatar
admin
31 March 2015 at 08:21 ×

Apa apa pun, jangan lupa untuk senyummmmm :)

Balas
avatar
admin
31 March 2015 at 10:31 ×

jom amalkan zikir tuu :D

Balas
avatar
admin
31 March 2015 at 12:00 ×

Rose, biasalah kalau sesekali kita rasa tekanan, tp jgn dilayan sgt ye.. berceritalah masalah pd seseorang yg rapat,atau pun,bangun doa malam².. semoga Allah beri ketenangan pd rose..amiinn..

Balas
avatar
admin
31 March 2015 at 13:28 ×

knapa ni rose?? cecerta..

Balas
avatar
admin
2 April 2015 at 14:34 ×

betul tu Kak Ros.. setiap satu perkara itu da hikmahnya..
mungkin x rasa skarang tp nanti2..

Balas
avatar
admin
6 April 2015 at 15:52 ×

Be strong Kak Ros :)

Balas
avatar
admin
7 April 2015 at 12:37 ×

yup pasti da hikmahnya
sabar dan redha

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment