GIGIH MEMBALAS JEJAK

March 06, 2015

Hari ni dihabiskan aktiviti berblog dengan membalas jejak rakan blogger. Banyak yang tertangguh. Hari cuti macam ni lah, ambil peluang membalasnya. Komen seadanya je. Tak dapat nak boom lagi. Hikhik. Tak updated entry baru lagi. Bila dah habis balas dan published kan semua komen, barulah taip entry ni. Nak tengok bukti? Haaa tengok kat bawah ni. Dah kosong...


Bila dah siarkan semua komen, barulah boleh updated tentang pengomen setia pula kan;)



You Might Also Like

26 comments

  1. Replies
    1. Tak guna bom tangan.. Jangan risau. Hihi

      Delete
  2. Thank Kak Ros, komen pukal di blog Cik Mimie :)

    ReplyDelete
  3. thanks singgah blog akak ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama akak. Akak pun selalu ke sini kan...

      Delete
  4. wah gigih tu..heheh..bagus2.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab hari bekerja tak mampu nak bw laju- laju kak Wana...

      Delete
  5. Ai pun bz 2-3 hari ni ....bc saja xdan komen pun ade ....


    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Sama-sama dik.. Dan thanx jugak sebab sudi singgah sini;)

      Delete
  7. Zumal start hari nie baru rasa free nak jejak semua pengomen di blog zumal. Hehe ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama lah kita... Ada masa terluang sikit, terus laju-laju komen:)

      Delete
  8. hehehe Kak Ros dah bom CT dah ahahak.. ni CT pulak nak datang tinggal jejak..
    samalah baru ada masa ni nak catch up..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bak kata pepatah Ct, alang alang menyeluk perkasam biar sampai ke pangkal lengan.. Macam tu juga bab komen. Alang alang dah singgah baik komen je terus;) hihi

      Delete
    2. Eh.... Cik CT ada di sini... Cik CT ada dimana2... He He He...

      Delete
  9. maceh kak Ros singgah blog saya selalu... hehe. saya ada buat something dengan photoshop tadi. x hebat mana pun. nanti saya kongsikan dekat blog. just another text effect. itu je saya mampu buat :')

    ReplyDelete
  10. patutlah blog sis JM kena serang!!!

    ReplyDelete
  11. Bulan Feb ni akak x sempatt update top commentator.
    Terus Mac nanti.

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS