GIGIH MEMBALAS JEJAK

Hari ni dihabiskan aktiviti berblog dengan membalas jejak rakan blogger. Banyak yang tertangguh. Hari cuti macam ni lah, ambil peluang membalasnya. Komen seadanya je. Tak dapat nak boom lagi. Hikhik. Tak updated entry baru lagi. Bila dah habis balas dan published kan semua komen, barulah taip entry ni. Nak tengok bukti? Haaa tengok kat bawah ni. Dah kosong...


Bila dah siarkan semua komen, barulah boleh updated tentang pengomen setia pula kan;)



Previous
Next Post »

26 comments

Click here for comments
6 March 2015 at 16:44 ×

Abis laaa kena BOM TANGAN!

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 16:45 ×

Thank Kak Ros, komen pukal di blog Cik Mimie :)

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 16:51 ×

thanks singgah blog akak ^_^

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 17:08 ×

wah gigih tu..heheh..bagus2.. :)

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 17:47 ×

Ai pun bz 2-3 hari ni ....bc saja xdan komen pun ade ....


Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 18:13 ×

Terima kasih Kak Ros hehe

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 20:16 ×

jom kita bebls komen jejeje

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 20:28 ×

Zumal start hari nie baru rasa free nak jejak semua pengomen di blog zumal. Hehe ^-^

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 21:24 ×

hehehe Kak Ros dah bom CT dah ahahak.. ni CT pulak nak datang tinggal jejak..
samalah baru ada masa ni nak catch up..

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 21:39 ×

Tak guna bom tangan.. Jangan risau. Hihi

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 21:39 ×

Heeee sama-sama :)

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 21:40 ×

Sama-sama akak. Akak pun selalu ke sini kan...

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 21:40 ×

Sebab hari bekerja tak mampu nak bw laju- laju kak Wana...

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 21:41 ×

Ye kadang tu mood tak de.. Heee

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 21:42 ×

Sama-sama dik.. Dan thanx jugak sebab sudi singgah sini;)

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 21:43 ×

Sama lah kita... Ada masa terluang sikit, terus laju-laju komen:)

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 21:44 ×

Bak kata pepatah Ct, alang alang menyeluk perkasam biar sampai ke pangkal lengan.. Macam tu juga bab komen. Alang alang dah singgah baik komen je terus;) hihi

Balas
avatar
admin
6 March 2015 at 22:02 ×

Eh.... Cik CT ada di sini... Cik CT ada dimana2... He He He...

Balas
avatar
admin
7 March 2015 at 17:07 ×

hihi jom Jijah :)

Balas
avatar
admin
8 March 2015 at 19:36 ×

maceh kak Ros singgah blog saya selalu... hehe. saya ada buat something dengan photoshop tadi. x hebat mana pun. nanti saya kongsikan dekat blog. just another text effect. itu je saya mampu buat :')

Balas
avatar
admin
9 March 2015 at 08:53 ×

patutlah blog sis JM kena serang!!!

Balas
avatar
admin
9 March 2015 at 13:46 ×

Bulan Feb ni akak x sempatt update top commentator.
Terus Mac nanti.

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment