KEYWORDS BULAN FEBRUARI 2015

March 10, 2015


Assalamualaikum.

Antara kata kunci yang di cari di blog saya pada bulan lepas iaitu Februari. Saya check di Nuffnang. 
Nampaknya resepi kari ayam masih menjuarai carta. Hihi. Dah macam blog masakan. Alhamdulillah. 

Tak sempat lagi nak updated Pengomen Setia di blog ni. Padahal hari ni dah 1/3 dari bulan March dah ni.. Sibuklah konon kan. Hihi.


You Might Also Like

19 comments

  1. wah ramainya org dtg..blog kita dah x seperti dulu sob3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe MV. Blog MV mesti lagi meletop dari blog Ros ;)

      Delete
  2. Tudia kari ayam..hehe..masih hit di blog ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Cik Mimie.. Ramai yg mencari dan jumpa blog ni. Hihi

      Delete
  3. tahniah
    ppstt:
    cik ros suka erk kereta bru rania tu.hihi
    sbb warna purple kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ciksu..
      Mestilah suka. Warna feveret tu. Hihi

      Delete
  4. Wah..kari ayam masih menduduki carta teratas..hihi..bagus2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Kak Wana. Masiu di atas mengatasi entry lain. Hihi

      Delete
  5. kite sampai sekarang tak yakin nak masak kari.. hehe..

    ReplyDelete
  6. terbaiklahh ross..keyword hangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai yg terjah entry kari ayam tu;) Alhamdulillah

      Delete
  7. nampak nya ramai yg suka mkn kari nih

    ReplyDelete
  8. Kari ayam mendominasi carta. Terliur pula memikirkan kari ayam.

    ReplyDelete
  9. tulaaa CT penah cakap dulu.. blog Kak Ros actually dah macam blog masakan..
    search mesti banyak recepi ehehe..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS