KEYWORDS BULAN FEBRUARI 2015


Assalamualaikum.

Antara kata kunci yang di cari di blog saya pada bulan lepas iaitu Februari. Saya check di Nuffnang. 
Nampaknya resepi kari ayam masih menjuarai carta. Hihi. Dah macam blog masakan. Alhamdulillah. 

Tak sempat lagi nak updated Pengomen Setia di blog ni. Padahal hari ni dah 1/3 dari bulan March dah ni.. Sibuklah konon kan. Hihi.


Previous
Next Post »

19 comments

Click here for comments
10 March 2015 at 11:47 ×

wah ramainya org dtg..blog kita dah x seperti dulu sob3

Balas
avatar
admin
10 March 2015 at 13:30 ×

Tudia kari ayam..hehe..masih hit di blog ni :)

Balas
avatar
admin
10 March 2015 at 13:59 ×

tahniah
ppstt:
cik ros suka erk kereta bru rania tu.hihi
sbb warna purple kan..

Balas
avatar
admin
10 March 2015 at 15:59 ×

Wah..kari ayam masih menduduki carta teratas..hihi..bagus2 :)

Balas
avatar
admin
10 March 2015 at 16:49 ×

kite sampai sekarang tak yakin nak masak kari.. hehe..

Balas
avatar
admin
10 March 2015 at 20:53 ×

terbaiklahh ross..keyword hangat

Balas
avatar
admin
10 March 2015 at 21:24 ×

Kari ayam mables tuuu

Balas
avatar
admin
13 March 2015 at 00:53 ×

Hihi... Tajuk je gempak.

Balas
avatar
admin
13 March 2015 at 00:54 ×

Kenapa kak Fifi. Redah je. Hihi

Balas
avatar
admin
13 March 2015 at 00:54 ×

Ramai yg terjah entry kari ayam tu;) Alhamdulillah

Balas
avatar
admin
13 March 2015 at 00:55 ×

Terima kasih Ciksu..
Mestilah suka. Warna feveret tu. Hihi

Balas
avatar
admin
13 March 2015 at 00:56 ×

Ye Kak Wana. Masiu di atas mengatasi entry lain. Hihi

Balas
avatar
admin
13 March 2015 at 00:57 ×

Ye Cik Mimie.. Ramai yg mencari dan jumpa blog ni. Hihi

Balas
avatar
admin
13 March 2015 at 00:58 ×

Takpe MV. Blog MV mesti lagi meletop dari blog Ros ;)

Balas
avatar
admin
13 March 2015 at 11:24 ×

nampak nya ramai yg suka mkn kari nih

Balas
avatar
admin
15 March 2015 at 14:03 ×

Kari ayam mendominasi carta. Terliur pula memikirkan kari ayam.

Balas
avatar
admin
16 March 2015 at 12:43 ×

tulaaa CT penah cakap dulu.. blog Kak Ros actually dah macam blog masakan..
search mesti banyak recepi ehehe..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment