PUTU BAMBU AYER HITAM

April 30, 2015



Selama ni ulang alik dari Johor Bahru ke Batu Pahat, tak pernah singgah pun. Tapi, minggu lepas tersinggah pulak. hihi.

Dok dengar orang cerita je. Nak jugak rasa sendiri kan. 
 Tadaa.. Putu Bambu Juriah Ayerr Hitam.


Lama tak makan. Petang tu makan panas-panas dalam keadaan hujan. Wahh sedap! hihihi..

Sebungkus, RM3.Ada 6 biji. 
Tapi, masih jugak rindu kat putu bambu kat Kedah! Sungai Petani, wait for me ;)




You Might Also Like

15 comments

  1. Sedapnya. Esok ada psr mlm.. nk belilah. Huhhhu

    ReplyDelete
  2. mak oi.. nampak macam sedap je putu bambu tu.. ehhehehe... :D

    ReplyDelete
  3. putu bambu makan panas2 memang sedap :)

    ReplyDelete
  4. orang s.p rupanya.. kalau putu buluh pandan punya..power :D

    ReplyDelete
  5. putu bambu jijah kurang sikit..tp lau putu piring sedapnya....

    ReplyDelete
  6. sedap..sha pernah mkn time d klang..dengan mama mia..nak try nnt bila dtg kl hihih

    ReplyDelete
  7. ayer hitam ? belah mana lah tu . bila balik kg nak juga mencari ...

    ReplyDelete
  8. Sedapppppnya! Lama tak makan putu bambu!

    ReplyDelete
  9. saya duduk di batu pahat, setiap minggu mesti beli putu bambu di sini kadang2 beli yang tambah cheese hehe memang sedap sangat2 :)
    btw, Salam Perkenalan, jemput singgah ke blog saya :)

    ReplyDelete
  10. sy xbrape suka sgt dgn putu bambu nih... kalau mkn pn gitu2 jer.. hehehe

    ReplyDelete
  11. Sya dulu x.pernah makan apa² putu pun sbb x suka manis.tp hubby rajin beli,makan juga..sedaplah pulak.tp makan yg putu piring je

    ReplyDelete
  12. putu bambu? xpenah makan lg rasanya..biasa dk makan putu piring tu aje..hihi

    ReplyDelete
  13. nmpk dah mcm kuih buah melake.. byk kelape..

    ReplyDelete
  14. TIME HUJAN SEDAP SANGAT KALAU DAPAT NI..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS