PUTU BAMBU AYER HITAM



Selama ni ulang alik dari Johor Bahru ke Batu Pahat, tak pernah singgah pun. Tapi, minggu lepas tersinggah pulak. hihi.

Dok dengar orang cerita je. Nak jugak rasa sendiri kan. 
 Tadaa.. Putu Bambu Juriah Ayerr Hitam.


Lama tak makan. Petang tu makan panas-panas dalam keadaan hujan. Wahh sedap! hihihi..

Sebungkus, RM3.Ada 6 biji. 
Tapi, masih jugak rindu kat putu bambu kat Kedah! Sungai Petani, wait for me ;)




Previous
Next Post »

15 comments

Click here for comments
27 April 2015 at 22:52 ×

Sedapnya. Esok ada psr mlm.. nk belilah. Huhhhu

Balas
avatar
admin
27 April 2015 at 22:56 ×

mak oi.. nampak macam sedap je putu bambu tu.. ehhehehe... :D

Balas
avatar
admin
28 April 2015 at 09:08 ×

putu bambu makan panas2 memang sedap :)

Balas
avatar
admin
28 April 2015 at 20:20 ×

orang s.p rupanya.. kalau putu buluh pandan punya..power :D

Balas
avatar
admin
28 April 2015 at 20:45 ×

putu bambu jijah kurang sikit..tp lau putu piring sedapnya....

Balas
avatar
admin
29 April 2015 at 20:00 ×

sedap..sha pernah mkn time d klang..dengan mama mia..nak try nnt bila dtg kl hihih

Balas
avatar
admin
29 April 2015 at 20:26 ×

ayer hitam ? belah mana lah tu . bila balik kg nak juga mencari ...

Balas
avatar
admin
30 April 2015 at 10:30 ×

Sedapppppnya! Lama tak makan putu bambu!

Balas
avatar
admin
1 May 2015 at 01:23 ×

saya duduk di batu pahat, setiap minggu mesti beli putu bambu di sini kadang2 beli yang tambah cheese hehe memang sedap sangat2 :)
btw, Salam Perkenalan, jemput singgah ke blog saya :)

Balas
avatar
admin
1 May 2015 at 14:54 ×

sy xbrape suka sgt dgn putu bambu nih... kalau mkn pn gitu2 jer.. hehehe

Balas
avatar
admin
3 May 2015 at 12:55 ×

Sya dulu x.pernah makan apa² putu pun sbb x suka manis.tp hubby rajin beli,makan juga..sedaplah pulak.tp makan yg putu piring je

Balas
avatar
admin
8 May 2015 at 15:17 ×

putu bambu? xpenah makan lg rasanya..biasa dk makan putu piring tu aje..hihi

Balas
avatar
admin
8 May 2015 at 18:03 ×

nmpk dah mcm kuih buah melake.. byk kelape..

Balas
avatar
admin
11 May 2015 at 20:49 ×

TIME HUJAN SEDAP SANGAT KALAU DAPAT NI..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment