DOA UNTUK MENDAPATKAN ANAK KEMBAR


Assalamualaikum.

Pagi ni nak share satu doa.. Doa untuk mendapatkan anak kembar.. Perkongsian buat mereka yang tercari-cari doa ni. Saya ambil dari fb. Maaf, tak ingat sumbernya. Sebab save di handphone je.  Kita berusaha, Allah yang menentukan. Tak salah pun kita berusaha. 


Sejujurnya, saya pun masih berusaha.. Moga ada rezeki buat saya dan suami. Juga buat rakan-rakan yang masih menantikannya.. Jangan mudah berputus asa dan sedih.. Jalani hari kita dengan senyuman di bibir. Berusaha selagi terdaya.. Dan jangan mengeluh. Moga dipermudahkan...

Senyum sikit:)

Haaa macam tu lah!



Previous
Next Post »

13 comments

Click here for comments
3 July 2015 at 07:02 ×

semoga mendapat zuriat yang soleh yer.. amin..

Jemput join Giveaway

Giveaways 65jam Saya Nak Domain Percuma

Balas
avatar
admin
3 July 2015 at 07:51 ×

inshaaAllah moga Allah permudahkan ros utk mendapat kembar! kembar sekali gus Allah bagi nanti tau..Amin

Balas
avatar
admin
3 July 2015 at 08:00 ×

kita kan puasa..
mestilah senyum senyum itu kan sedekah ;p

aamiin
ciksu doakan dar jauh.
yg penting ros.suami isteri kena doa, usaha, ikhtiar tawakal. Allah kan ada..

Balas
avatar
admin
3 July 2015 at 08:24 ×

aaminn.. mana tau rezeki kembar..

Balas
avatar
admin
3 July 2015 at 09:35 ×

saya pun ada berangan nak dpt anak kembar . ada juga simpan doanya ...

Balas
avatar
admin
3 July 2015 at 10:02 ×

ok already save..hehe nanti nak buat time lepas kawin >_<

Balas
avatar
admin
3 July 2015 at 11:03 ×

anak kembar dah dapat.

tp dah ke syurga.

terima kasih ats perkongsian. sebab saya ada terbaca doa di fb sewaktu mula mengandung dulu.

dengan izinNya semua terjadi. hmmm

Balas
avatar
admin
3 July 2015 at 11:54 ×

Semoga Allah memakbulkan

Balas
avatar
admin
3 July 2015 at 13:21 ×

aminnn...
aida doakan ros dpt anak kembar yg comel.
in shaa Allah :)

Balas
avatar
admin
3 July 2015 at 13:30 ×

InsyaAllah kak..mudah-mudahan...

Balas
avatar
admin
3 July 2015 at 16:55 ×

sama la kita....semoga ada rezeki anak untuk kita semua...dpt pulak kembar kan...bestnyerrrrr....aminnnnnn

Balas
avatar
admin
3 July 2015 at 21:57 ×

doa banyak2 insyallah ada rezeki tu nanti!

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment