MENEROKAI 1001 RAHSIA WANITA


Assalamualaikum.

Sebenarnya buku ni dah lama dalam simpanan. Tapi, tak terbaca lagi. Alahai Rose, awat malas baca buku ni? Hihi.  

Pemberian dari housemate masa duduk bujang kat Kl dulu. Terima kasih yer! ( eh si dia yang memberi baca ke blog ni? Hihi) Alkisahnya housemate ni berkahwin dan pindah keluar. Barang dia banyak.. Last-last ade beberapa buku yang tertinggal. Tu yang dia bagi saya. Alhamdulillah, buku yang bermanfaat.


Dulu rajin baca buku.
Sekarang tak rajin baca buku.
Kenapakah? Hihi.



Previous
Next Post »

3 comments

Click here for comments
5 July 2015 at 16:59 ×

Busy banyak benda nk buat,..nak baca buku ni syok kita duduk santai2 :)

Balas
avatar
admin
6 July 2015 at 14:41 ×

baca buku bila ada ms betul2 free oklah

Balas
avatar
admin
12 July 2015 at 17:32 ×

mcm best je buku ni...try baca mesti byk tip yg d kongsi

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment