MENEROKAI 1001 RAHSIA WANITA

July 05, 2015


Assalamualaikum.

Sebenarnya buku ni dah lama dalam simpanan. Tapi, tak terbaca lagi. Alahai Rose, awat malas baca buku ni? Hihi.  

Pemberian dari housemate masa duduk bujang kat Kl dulu. Terima kasih yer! ( eh si dia yang memberi baca ke blog ni? Hihi) Alkisahnya housemate ni berkahwin dan pindah keluar. Barang dia banyak.. Last-last ade beberapa buku yang tertinggal. Tu yang dia bagi saya. Alhamdulillah, buku yang bermanfaat.


Dulu rajin baca buku.
Sekarang tak rajin baca buku.
Kenapakah? Hihi.



You Might Also Like

3 comments

  1. Busy banyak benda nk buat,..nak baca buku ni syok kita duduk santai2 :)

    ReplyDelete
  2. baca buku bila ada ms betul2 free oklah

    ReplyDelete
  3. mcm best je buku ni...try baca mesti byk tip yg d kongsi

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS