MENEROKAI 1001 RAHSIA WANITA - INILAH REALITI

Sunday, 5 July 2015

MENEROKAI 1001 RAHSIA WANITA


Assalamualaikum.

Sebenarnya buku ni dah lama dalam simpanan. Tapi, tak terbaca lagi. Alahai Rose, awat malas baca buku ni? Hihi.  

Pemberian dari housemate masa duduk bujang kat Kl dulu. Terima kasih yer! ( eh si dia yang memberi baca ke blog ni? Hihi) Alkisahnya housemate ni berkahwin dan pindah keluar. Barang dia banyak.. Last-last ade beberapa buku yang tertinggal. Tu yang dia bagi saya. Alhamdulillah, buku yang bermanfaat.


Dulu rajin baca buku.
Sekarang tak rajin baca buku.
Kenapakah? Hihi.



3 comments:

  1. Busy banyak benda nk buat,..nak baca buku ni syok kita duduk santai2 :)

    ReplyDelete
  2. baca buku bila ada ms betul2 free oklah

    ReplyDelete
  3. mcm best je buku ni...try baca mesti byk tip yg d kongsi

    ReplyDelete