NAK LETAK TAJUK APA?


Assalamualaikum.

Lebih kurang seminggu tak menulis entry.. Maklumlah mood raya kan. Malas je nak buka blog. Sebenarnya balik kejap je kampung. Hari Selasa lepas dah mula kerja. Ambil cuti sehari je, Isnin tu. Balik kampung naik bas sorang. Tinggal husband kat Batu Pahat ni ha. hikhik.

Macam-macam nak cerita sebenarnya. Tapi, nanti dululah. Tunggu ada ruang lebih sikit. Agak busy dengan rutin harian dan kerja. Sekarang ni dah gi kerja sendiri naik motor.Perjalanan 20 minit. Hal kerja di pejabat, saya masih cuba menyesuaikan diri dengan suasana baru dan tugas baru. Moga dipermudahkan.

Dah daftar lesen kereta Selasa lepas. Baru nak dengar ceramah KPP hari Ahad ni. Mintak-mintak urusan belajar bawa kereta nanti berjalan lancar. Sebab memang tak pandai langsung bawa kereta ni.

Hal exam. Ambil exam KPSL N27 pada pertengahan Ogos nanti. Buku dah beli. Sekarang busy nak buat tagging pada buku,. Tak sempat nak belek-belek lagi. Harapnya, dapat jawab dengan baik nanti. Doakan saya yer :)

Ok, tu je kot dulu. 




Previous
Next Post »

14 comments

Click here for comments
25 July 2015 at 06:25 ×

lama menyepi ye Ros..cmane raya, best tak? Good luck dengan kerja baru dan semoga lulus lesen memandu ye.take care

Balas
avatar
admin
25 July 2015 at 14:19 ×

Lama dah akak tak berkunjung ke sini.
Maaf ye,Ros.
Thanks slalu singgah blog akk.

Balas
avatar
admin
25 July 2015 at 14:19 ×

Harapan akk Ros sentiasa gembira & bahagia di samping ahli keluarga.

Balas
avatar
admin
26 July 2015 at 13:09 ×

moga ros berjaya dlm exam n27 tu.. amin..

Balas
avatar
admin
28 July 2015 at 12:11 ×

all the best untuk exam kpsl tue nanti k..=D

Balas
avatar
admin
29 July 2015 at 16:34 ×

All the best juga :)

Balas
avatar
admin
1 August 2015 at 18:13 ×

Good luck ye, Ros. Moga setiap urusan berjalan lancar.

Balas
avatar
admin
3 August 2015 at 11:26 ×

nak letak tajuk apa dh pon jd tajuk/ hehe//

moga smuanya baik2 aje

Balas
avatar
admin
Anonymous
3 August 2015 at 23:23 ×

Moga semuanya dipermudahkan buat awak.dapat jawab exam dengan baik!

Balas
avatar
admin
5 August 2015 at 20:49 ×

sekarang blajar drive mahal kan...

Balas
avatar
admin
6 August 2015 at 15:14 ×

selamat berjaya ekk utk kpsl.
dgr kabo kpsl tak mudah!

Balas
avatar
admin
8 August 2015 at 12:44 ×

letak je tajuk suka suki hihih

Balas
avatar
admin
8 August 2015 at 12:45 ×

alhamdulillah yg penting sekarang ros dh dekat ngan suami in shaa x lama lagi rezeki anak lak aminnn

Balas
avatar
admin
21 August 2015 at 09:46 ×

haaa memang tau.. kadang2 tu.. nak decide tulis tajuk lagi lama dari
nak karang entry hehe..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment