NAK LETAK TAJUK APA?

July 25, 2015


Assalamualaikum.

Lebih kurang seminggu tak menulis entry.. Maklumlah mood raya kan. Malas je nak buka blog. Sebenarnya balik kejap je kampung. Hari Selasa lepas dah mula kerja. Ambil cuti sehari je, Isnin tu. Balik kampung naik bas sorang. Tinggal husband kat Batu Pahat ni ha. hikhik.

Macam-macam nak cerita sebenarnya. Tapi, nanti dululah. Tunggu ada ruang lebih sikit. Agak busy dengan rutin harian dan kerja. Sekarang ni dah gi kerja sendiri naik motor.Perjalanan 20 minit. Hal kerja di pejabat, saya masih cuba menyesuaikan diri dengan suasana baru dan tugas baru. Moga dipermudahkan.

Dah daftar lesen kereta Selasa lepas. Baru nak dengar ceramah KPP hari Ahad ni. Mintak-mintak urusan belajar bawa kereta nanti berjalan lancar. Sebab memang tak pandai langsung bawa kereta ni.

Hal exam. Ambil exam KPSL N27 pada pertengahan Ogos nanti. Buku dah beli. Sekarang busy nak buat tagging pada buku,. Tak sempat nak belek-belek lagi. Harapnya, dapat jawab dengan baik nanti. Doakan saya yer :)

Ok, tu je kot dulu. 




You Might Also Like

14 comments

  1. lama menyepi ye Ros..cmane raya, best tak? Good luck dengan kerja baru dan semoga lulus lesen memandu ye.take care

    ReplyDelete
  2. Lama dah akak tak berkunjung ke sini.
    Maaf ye,Ros.
    Thanks slalu singgah blog akk.

    ReplyDelete
  3. Harapan akk Ros sentiasa gembira & bahagia di samping ahli keluarga.

    ReplyDelete
  4. moga ros berjaya dlm exam n27 tu.. amin..

    ReplyDelete
  5. all the best untuk exam kpsl tue nanti k..=D

    ReplyDelete
  6. Good luck ye, Ros. Moga setiap urusan berjalan lancar.

    ReplyDelete
  7. nak letak tajuk apa dh pon jd tajuk/ hehe//

    moga smuanya baik2 aje

    ReplyDelete
  8. Moga semuanya dipermudahkan buat awak.dapat jawab exam dengan baik!

    ReplyDelete
  9. sekarang blajar drive mahal kan...

    ReplyDelete
  10. selamat berjaya ekk utk kpsl.
    dgr kabo kpsl tak mudah!

    ReplyDelete
  11. letak je tajuk suka suki hihih

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah yg penting sekarang ros dh dekat ngan suami in shaa x lama lagi rezeki anak lak aminnn

    ReplyDelete
  13. haaa memang tau.. kadang2 tu.. nak decide tulis tajuk lagi lama dari
    nak karang entry hehe..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS