PENGOMEN SETIA JUN 2015


Assalamuakaikum.

Hari ni 7.7.2015. Baru berkesempatan nak buat entry penghargaan. Ucapan terima kasih buat semua yang sudi berkunjung ke blog Inilah Realiti Bukan Fantasi! Yang sudi meninggalkan sepatah dua kata di ruangan komen. Tak kisahlah yang tersenarai atau yang tidak tersenarai. Terima kasih!

Kat bawah ni 10 blogger yang tersenarai : 


Ada nama baru yang tersenarai. Thanx!

Moga hubungan kita sesama blogger bertambah erat!



Previous
Next Post »

10 comments

Click here for comments
7 July 2015 at 08:18 ×

Tahniah! Cx dah lama sgt tk aktif bw. Moga lps ni aktif kembali :)

Balas
avatar
admin
7 July 2015 at 08:37 ×

tahniah jijah...no 1 tue..done magnum

Balas
avatar
admin
7 July 2015 at 08:41 ×

insan2 yg rajin mengomen.. hihi

Balas
avatar
admin
7 July 2015 at 10:56 ×

huhuhu akka tak tersenarai lg... kene banyak lg tinggal komen nih

Balas
avatar
admin
7 July 2015 at 11:24 ×

ehh eh..first sekali tu..hikhik

Balas
avatar
admin
7 July 2015 at 11:25 ×

yes. sama la kita.
moga persahabatan berkekalan :)

Balas
avatar
admin
7 July 2015 at 13:55 ×

tahniah buat semuanya

Balas
avatar
admin
12 July 2015 at 17:23 ×

terima kasih juga kerana rajin 'serang' blog sis JM

Balas
avatar
admin
15 July 2015 at 19:18 ×

alhamdulillah.. masih tak kena tendang keluar dari carta hehehe..
bizi lah bulan lepas.. hope lepas ni boleh maintain..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment