21 CPUV NUFFNANG ON GOING


Assalamualaikum.

Seminggu tak updated blog. Hati meronta-ronta nak buka blog. Tapi, tal terdaya. Elehh. Hihi.

Tak dapat nak konsinsten lagi. Masih tercari-cari rentak di tempat baru. Semua benda nak dikejar. Tu yang slow je pergerakannya. Hihi.

Ogos 2015. Bulan yang padat dengan aktiviti. Bulan yang mencabar kewibawaan. Bulan ape lagi nak letak ek? Hihi. Macam-macam yang terjadi. Exam jabatan, kursus, taklimat, jamuan raya, audit kualiti, hari bersama pelanggan. 

Haa buat semua yang berdekatan Batu Pahat, jemput datang ke Square One(sebelah Aeon Big). Ada pameran anjuran Pejabat Daerah Batu Pahat. Banyak jabatan yang terlibat. Antaranya Pejabat SUK, KPDNKK, Hospital Pantai, Syarikat Perumahan, Majlis Perbandaran Batu Pahat, dan semestinya Jabatan Kastam. Bermula dari hari Khamis lagi sebenarnya. Dan berakhir hari ni. Mai jangan tak mai noh. Untung-untung boleh jumpa Cik Rose kat booth Kastam tu ;)

Ok, sepanjang seminggu blog terabai, akaun nuffnang pun saya tak buka. Malam tadi bukalah nak tengok jumlah pengunjung sepanjang ketiadaan tuan rumah. Tertengok juga earning. Alhamdulillah ada 21 cpuv yang masih on going. Tapi slow benar geraknya.. Kan best kalau laju je berjalan jumlahnya. Hihi. Takpe , ni pun syukur.. Alhamdulillah.




Kalau ternampak apa -apa iklan menari-nari kat blog ni, tekan lelaju yer. Hihi. Terima kasih ;)



Previous
Next Post »

9 comments

Click here for comments
23 August 2015 at 09:25 ×

hai sis,,dah tekan pun iklan yg menari2 tu,,semoga ros di kurniakan zuriat,aminnn...doakan saya juga ^_^

Balas
avatar
admin
23 August 2015 at 10:13 ×

Selamat berhujung minggu..
Jauh pulak nak ke sana..

Balas
avatar
admin
23 August 2015 at 22:23 ×

alhamdulillah...banyak iklan menari-nari ni.. hehe

Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com :)

Balas
avatar
admin
24 August 2015 at 00:36 ×

Tahniah, Ros! Banyak CPUV berdansa :)

Balas
avatar
admin
26 August 2015 at 00:10 ×

wow. tu dia sekali berlambak dok menari nari erk..
tahniah
ala ceq dok jauh. lau dkt leh pi jupe kt booth, kan ?

Balas
avatar
admin
2 September 2015 at 11:57 ×

Tahniah n semoga murah rezeki dari segala aspek.. Amin :)

Singgah n Follow :)
Followback akk ye TQ http://merosnordn.blogspot.com :)

Balas
avatar
admin
2 September 2015 at 13:11 ×

wow. byk tu :)
tahniah...

Balas
avatar
admin
4 September 2015 at 23:23 ×

tudiaaa haih Kak Ros.. sekali banyak nyeee ongoing..
meh la kasi CT sket..

Balas
avatar
admin
13 September 2015 at 13:26 ×

byk tu rose...tahniah..masyuk!

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment