21 CPUV NUFFNANG ON GOING

August 23, 2015


Assalamualaikum.

Seminggu tak updated blog. Hati meronta-ronta nak buka blog. Tapi, tal terdaya. Elehh. Hihi.

Tak dapat nak konsinsten lagi. Masih tercari-cari rentak di tempat baru. Semua benda nak dikejar. Tu yang slow je pergerakannya. Hihi.

Ogos 2015. Bulan yang padat dengan aktiviti. Bulan yang mencabar kewibawaan. Bulan ape lagi nak letak ek? Hihi. Macam-macam yang terjadi. Exam jabatan, kursus, taklimat, jamuan raya, audit kualiti, hari bersama pelanggan. 

Haa buat semua yang berdekatan Batu Pahat, jemput datang ke Square One(sebelah Aeon Big). Ada pameran anjuran Pejabat Daerah Batu Pahat. Banyak jabatan yang terlibat. Antaranya Pejabat SUK, KPDNKK, Hospital Pantai, Syarikat Perumahan, Majlis Perbandaran Batu Pahat, dan semestinya Jabatan Kastam. Bermula dari hari Khamis lagi sebenarnya. Dan berakhir hari ni. Mai jangan tak mai noh. Untung-untung boleh jumpa Cik Rose kat booth Kastam tu ;)

Ok, sepanjang seminggu blog terabai, akaun nuffnang pun saya tak buka. Malam tadi bukalah nak tengok jumlah pengunjung sepanjang ketiadaan tuan rumah. Tertengok juga earning. Alhamdulillah ada 21 cpuv yang masih on going. Tapi slow benar geraknya.. Kan best kalau laju je berjalan jumlahnya. Hihi. Takpe , ni pun syukur.. Alhamdulillah.




Kalau ternampak apa -apa iklan menari-nari kat blog ni, tekan lelaju yer. Hihi. Terima kasih ;)



You Might Also Like

9 comments

  1. hai sis,,dah tekan pun iklan yg menari2 tu,,semoga ros di kurniakan zuriat,aminnn...doakan saya juga ^_^

    ReplyDelete
  2. Selamat berhujung minggu..
    Jauh pulak nak ke sana..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...banyak iklan menari-nari ni.. hehe

    Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah, Ros! Banyak CPUV berdansa :)

    ReplyDelete
  5. wow. tu dia sekali berlambak dok menari nari erk..
    tahniah
    ala ceq dok jauh. lau dkt leh pi jupe kt booth, kan ?

    ReplyDelete
  6. Tahniah n semoga murah rezeki dari segala aspek.. Amin :)

    Singgah n Follow :)
    Followback akk ye TQ http://merosnordn.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  7. tudiaaa haih Kak Ros.. sekali banyak nyeee ongoing..
    meh la kasi CT sket..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS