CIK ROSE DI TWITTER

Assalamualaikum.

Apa khabar? Moga semuanya sihat sahaja. Alhamdulillah. Pagi ni datang kerja, tenang jer. Udara segar, sejuk je. Maklumlah Cik Rose naik motor, pergi dan balik kerja. Motor pink Cik Rose tu lah jadi peneman. hihi.

Pagi ni nak buat entry syok sendiri. hihi. Nak promosi akaun twitter Cik Rose. Ishh malu pulak rasa. Tapi, tak pelah. Sendiri punya akaun, sendirilah promote :)

Dah daftar twitter dari tahun 2011. Tapi, tak aktif pun. Ada 4 je follower sebelum Cik Rose tulis entry ni. Hahaha. Tutup matalah, malu. Tapi, kan. Dato' Fazley salah seorang follower Cik Rose tau sejak 2011. Walaupun hanya ada 4 follower, tapi ok lah kan bila Dato' Fazley salah seorang follower Cik Rose. 

Korang... yang ada twitter tu mai la follow Cik Rose. https://twitter.com/Roshazareeza


Eh, dah naik sorang dah follower. Terima kasih :)

Jangan lupa tau, follow Cik Rose. Eh cakap lagi. hihi



Previous
Next Post »

9 comments

Click here for comments
6 December 2016 at 11:17 ×

follow cik nor @norminieza..hihi

Balas
avatar
admin
6 December 2016 at 11:50 ×

sorry ros, yui takde twitter...

Balas
avatar
admin
6 December 2016 at 12:57 ×

Lea dah follow cik rose.. :)

Balas
avatar
admin
6 December 2016 at 14:19 ×

sama la..account twitter dah ada lama dah..tapi aktifnya tak pun..huhuhu.

Balas
avatar
admin
9 December 2016 at 14:23 ×

Ada twitter tp dah lama tak bukak. Tak reti beertwitter..hihu

Balas
avatar
admin
9 December 2016 at 17:31 ×

yeayy baru follow sini.....hahahaha

Balas
avatar
admin
11 December 2016 at 01:42 ×

hihi kita serupe..
ciksu pon x aktif kat twitter..
sbb dok rasa x tau nak share mende

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment