CIK ROSE DI TWITTER

December 06, 2016

Assalamualaikum.

Apa khabar? Moga semuanya sihat sahaja. Alhamdulillah. Pagi ni datang kerja, tenang jer. Udara segar, sejuk je. Maklumlah Cik Rose naik motor, pergi dan balik kerja. Motor pink Cik Rose tu lah jadi peneman. hihi.

Pagi ni nak buat entry syok sendiri. hihi. Nak promosi akaun twitter Cik Rose. Ishh malu pulak rasa. Tapi, tak pelah. Sendiri punya akaun, sendirilah promote :)

Dah daftar twitter dari tahun 2011. Tapi, tak aktif pun. Ada 4 je follower sebelum Cik Rose tulis entry ni. Hahaha. Tutup matalah, malu. Tapi, kan. Dato' Fazley salah seorang follower Cik Rose tau sejak 2011. Walaupun hanya ada 4 follower, tapi ok lah kan bila Dato' Fazley salah seorang follower Cik Rose. 

Korang... yang ada twitter tu mai la follow Cik Rose. https://twitter.com/Roshazareeza


Eh, dah naik sorang dah follower. Terima kasih :)

Jangan lupa tau, follow Cik Rose. Eh cakap lagi. hihi



You Might Also Like

9 comments

  1. follow cik nor @norminieza..hihi

    ReplyDelete
  2. sama la..account twitter dah ada lama dah..tapi aktifnya tak pun..huhuhu.

    ReplyDelete
  3. Ada twitter tp dah lama tak bukak. Tak reti beertwitter..hihu

    ReplyDelete
  4. yeayy baru follow sini.....hahahaha

    ReplyDelete
  5. hihi kita serupe..
    ciksu pon x aktif kat twitter..
    sbb dok rasa x tau nak share mende

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS