Alhamdulillah, skrin laptop saje nak main cak-cak - INILAH REALITI

Monday, 30 July 2012

Alhamdulillah, skrin laptop saje nak main cak-cak

Selamat pagi semua..

Hari ini, saya nak berkongsi kegembiraan sahaja. hehhehee.. Alhamdulillah, skrin laptop saya dah ok, dia saje je nak main cak-cak rupanya... Kepada yang tak tahu, boleh baca kat sini .


Nasib baik, dah ok.. Masa mula-mula dia jadi macam tu, memang nangis la... Pastu 2 hari lepas, suami saya buka, dia still macam tu.. Tapi, bila beliau tekan sikit kat belakang laptop tu, terus ok.. Mula-mula saya ingat hanya sementara, pastu semalam, saya try lagi buka, Alhamdulillah... Harapnya, laptop tu akan terus ok..dan jangan buat hal ye.. 


p/s : Saya sayang laptop saya, dan laptop saya pun sayangkan saya.



Ros.reeza


24 comments:

  1. alhamdulillah..

    haaa..baru perasan header tu...cantek lah! sweet moment gitu..:)

    ReplyDelete
  2. he3 main2 lak laptop ni ek...

    ReplyDelete
  3. nasib baik dia main main jer...=P

    ReplyDelete
  4. wah dh happy la tu...lepas ni jaga bebaik yer laptop tu hihihihi

    ReplyDelete
  5. Salam, blogwalking.Follow u. Follow me back ya :-)

    Jemput join GA di blog saya.
    http://mama-iloveu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. seb baik ok, harapnya laptot tu terus sihat la ye ;)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah... nsb dah ok kan... :-)

    ReplyDelete
  8. jaga leklok.. sy lak lappy dh xde.. :(

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah... nasib baik dah okay kan.

    ReplyDelete
  10. @pinky
    ye, Alhamdulillah.. masa dia buat hal tu, memang sedih sangat!

    ReplyDelete
  11. @nuyui a.k.a miss YUI
    tak nak gurau2 cam tu dah,, seram...hihihi

    ReplyDelete
  12. @Wanieys
    Baik, pasni Ros akan lebih berhati2 .. dah tak nak cuai dah.. biar lah susah sikit nak masuk dalam beg, zip lagi.. tapi selamat...

    ReplyDelete
  13. @Mama-ILuvU
    Salam perkenalan :)

    dah follow dah :)
    rajin2 singgah sini ye...

    ReplyDelete
  14. @Myra Jay
    ye, moga sihat selalu.. jangan merisaukan tuan nya ini..

    ReplyDelete
  15. @MizzTina
    ok, Ros akan jaga elok2.. nape dengan lappy tu?..

    ReplyDelete
  16. @anisalya
    Alhamdulillah dah ok.. dah serik dah,nak letak kat beg kain tu.. huhuhu

    ReplyDelete
  17. @Atin Tory
    salam kenal.. dah follow jugak.. rajin2 datang sini ye..

    ReplyDelete
  18. sib baik dah ok kan..

    *ros ,ciksu kalau yg simple laju je try buat.. sedap tak sedap blkg kira.jji ada nikmat makan.syukur alhamdulillah :)

    ReplyDelete