comel tak saya ??? - INILAH REALITI

Thursday, 4 October 2012

comel tak saya ???



Patung milik saya dan anak buah saya, Dania. Yang oren tu saya punya dan yang pink tu Dania punya. Dah tua-tua macam ni pun nak ada peneman gak.. hihi.. peneman tido..







p/s : kawan kawan ada peneman tido macam saya tak??. hihihi.



26 comments:

  1. comel sangat!!! nak jugak huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. fully occupied dengan anak2 di kedua belah ketiak..husband pun tak dapat ngendeng..hehehe...

    ReplyDelete
  3. sy mmg takde binatang comel2 ni..hihi

    ReplyDelete
  4. comel peneman tdo awk..heheh skrg peneman tdo incik hubby jerk lh. bear2 sume dh kene buang. heheh

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum ros..comel nyer dia...:)

    ReplyDelete
  6. sy ada..kecik je.. celah ketiak je dia.. anyway, comel la yg oren tu..

    ReplyDelete
  7. hooh, ada benda ni baru sedap tido kan :))

    ReplyDelete
  8. hehehe....alah jgn ckp tua....berumur jer sikit dr dania...=)

    ReplyDelete
  9. Comelnyaa.... nak satu hehehe :)

    ReplyDelete
  10. KY ada juga..bear besar..hihi

    ReplyDelete
  11. wah..yg pink tu tersangatlah cantiknya..

    ReplyDelete
  12. comelnyeeeee....geram lak nengoknye..

    ReplyDelete
  13. comel jer..mesti la ada peneman tido...qalief tu la hehehehe

    ReplyDelete
  14. comel... akak si kembar peneman tido.. kiri dan kanan hahha

    ReplyDelete
  15. peneman tidur saya, handphone..huhu

    ReplyDelete
  16. nak oren tuuuuuuu....comel! :)

    ReplyDelete
  17. cumil bangat..kalau merah n sofia nampak mesti kasi peluk kuat2 tak lepas

    ReplyDelete