PLAN A, B, C, D, E .......

October 04, 2012




Selamat pagi semua :)

Apa khabar hari ni?.. Diharapkan semuanya sihat-siahat dan ceria-ceria selalu ye...

Mulakan hari anda dengan senyuman yang paling manis..

Cuma nak share satu kata-kata semangat kat bawah ni :






Betul kan?..

Selagi terdaya, berusahalah kawan-kawan ye.. Andai kata plan A tak menjadi, cuba Plan B pula.. Kalau Plan B tak jalan, ambil Plan C.. dan begitulah seterusnya.. Jangan pernah mengalah, ok :)

Usaha Tangga Kejayaan :)


p/s : Motivasi ini penting untuk diri sendiri.

You Might Also Like

22 comments

  1. sampaiiiiii berjaya kn.. klu x dpt jugk mesti ade silp yg perlu dibaiki :))

    ReplyDelete
  2. haha..ni dah nk masuk plan E dah ni..
    apa cer ;)

    ReplyDelete
  3. chayok chayok..dun give up ;)

    ReplyDelete
  4. dah 5 tahun nikah ..dh masuk plan E ni.. acaner ?

    ReplyDelete
  5. setuju..:) walaupun kena cuba sampai plan Z kan..:)

    ReplyDelete
  6. berplan² dia yerr..buatlah apapon asalkan ianya terbaekk dan mendatangkan hasil.

    ReplyDelete
  7. klu takda usaha mana boleh berjaya ... mcm2 dh plan nie...heheh

    ReplyDelete
  8. Betul tu kena ada byk plan....

    ReplyDelete
  9. Senang kata jgn putus asa..
    Buat sampai dapat

    ReplyDelete
  10. setuju...klu blh biarlah plan lbh ;-)

    ReplyDelete
  11. betul2..teruskan sehingga z..

    ReplyDelete
  12. klu sampai plan z pun xjln try pulak plan 1 - 100 hahahaha

    ReplyDelete
  13. a'aa betoi tu.. jdkan kegagalan sebagai jambatan kejayaan :-)

    ReplyDelete
  14. jgn pernah putus asa yer~ :)

    ReplyDelete
  15. betul tuh jangan mudah putus asa..kalau sampai z plan tak menjadi go back to plan A...hehe

    ReplyDelete
  16. Betul tu, teruskan usaha.. jangan pernah mengalah!

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS