MAAF, TAK KENA DENGAN CITARASA SAYA - INILAH REALITI

Tuesday, 18 June 2013

MAAF, TAK KENA DENGAN CITARASA SAYA




Hai :)
Dah habis dah tugasan saya sebagai Urusetia Pendaftaran untuk Pertandingan KIK tadi.. 

Ok, sekarang ni nak cerita tentang filem.. Ecewah.. Bukan nak review ke, puji ke, kutuk ke.. Cuma nak kongsikan apa yang saya rasa je.. 

Alkisahnya, minggu lepas, suami saya langgan 2 filem di Astro First.. 1 filem, RM15.. Makanya 2 filem, RM30.. Suami saya memang tak suka tengok wayang tau.. Hanya layan vcd je.. Beliau tengok iklan macam best, katanya.. Tu yang langgan..

Nak tahu filem apa?.....

Tadaa...

Bro, nampak motor gua?



Bikers Kental 


Oh, maaf.. Filem-filem ni tak kena dengan jiwa saya.. Bagi saya, tak ada unsur komedi sangat.. Setiap dari kita berbeza-beza kan.. Mungkin ada yang suka filem ni.. Mungkin jugak ada yang sama pendapat dengan saya..  


Tu je, nak bagitahu.. hihi.. Kepada yang belum menonton, cari masa tengok dan bandingkan dengan pendapat saya ni, betul ke tidak :)



15 comments:

  1. setiap orang ada citarasa yang berbeza kan... bikers kental tu saya rasa cam lama sangat nak habis ceritanya...

    ReplyDelete
  2. nasib baik tak pg tgk kat panggung...lagi rasa rugi...=(

    ReplyDelete
  3. bukan tak sokong filem melayu sekarang, tapi tak de yang betul2 berkualiti untuk ditonton. Kebanyakannya macam berbaloi kalo nak tengok kat wayang. Tunggu jelah kuar kat tv.

    ReplyDelete
  4. kita x sempat pun nak tgk lagi hihihihihi .. jadi x blh nak komen lbh²...

    ReplyDelete
  5. hai ros reeza,tq follow kite..

    tak sempat lagi nak tengok cite2 nie..tunggulah nanti astro first..

    ReplyDelete
  6. sama jugaklah ngan akak. mmg x kena dgn jiwa bila tgk filem2 camni. hehehehe

    ReplyDelete
  7. x best ye..? naseb baik x tgk kat panggung.. hihi..

    ReplyDelete
  8. cerita yg membosankan ye
    rugi kalu tgk wayang kan

    ReplyDelete
  9. sy jrng keluar ke wayang..cite2 ni kalau ada vcd baru tgk..hehe..kalau x, smpai ke sudah tak tgk..

    ReplyDelete
  10. movie yg first tu serius tak tau kewujudannya. hihi..

    ReplyDelete
  11. tak dapat nk komen sbb dua2 pon tk tengok lagi..cian kan

    ReplyDelete
  12. em jujur cakap, saye memang tak berkenan dengan cerite2 lawak melayu.. lawak selalu ntah pape =___=

    ReplyDelete
  13. fifi memang tak tengok.. hahaha.. suke cite kartun je.. santai..

    ReplyDelete