SHOPPING BAJU RAYA - INILAH REALITI

Thursday, 27 June 2013

SHOPPING BAJU RAYA



Tajuk shopping baju raya. Tapi, hakikatnya tuan blog tak ada lagi baju raya. Oh  mengapa....hihi. Mesti ramai yang dah beli baju raya ek?.. 

Eh, puasa pun belum dah nak sibuk-sibuk beli baju raya?.. hihi. Apa salahnya. Buat persediaan awal... 

Kalau kat JB ni, antara tempat yang jadi pilihan nak beli baju raya ialah Plaza Angsana. Bukan orang Malaysia je. Orang dari Singapura pun ke sini. Dan nanti bilatime bulan puasa, mesti sesak sangat kat Angsana. Yelah, macam-macam ada kan...

Sekarang ni pun, kalau ke Angsana dah terasa kemeriahan suasananya.



Eh, nak tanya ni. Apa warna tema baju anda tahun ni? Sedondon tak satu family? Ke campur je.. Saya pulak masih dok pikir lagi ni. Last year pakai hijau daun pisang. Tahun ni rasa macam nak pink+purple atau oren..





15 comments:

  1. okey la soping awal2..tak perlu nak bersesak ngan orang ramai..

    akak pon dah settle sumer..tiap tahun pon wajib sedondon tau..hihi

    ReplyDelete
  2. da 10 tahun x jejak kaki ke plaza angsana ;) menggamit kenangan btol he3

    ReplyDelete
  3. aah kan rasanya nak warna emmmm ungu jugak huhuhh

    ReplyDelete
  4. sy dh beli baju raya..haha bkn apa takut bulan posa ni tak larat...hihi beli siap2..

    ReplyDelete
  5. salam kenal ros..dah follow ros juga...noe x beli pun lg baju raya...tema pun x tau lg...biasanya satu warna la..sedondon...tapi bunga lain2 la...

    ReplyDelete
  6. deqla xtau lagi sedondon ke x dgn hubby tahun ni sbb hubby punye dah ada baju melayu... dia x pakai lagi yg tahun lps punye.. kalo deqla nak sama, kena cari yg kaler sama mcm dia tu la..tp mcm ssh je nk cari..huhu.. deqla dah tempah 2 psg..tp nnti dkt2 raya deqla beli yg dah siap lg sepsg.. hihi

    ReplyDelete
  7. Baby blue campur baby pink cantik.. Hihi..

    ReplyDelete
  8. ehe..shoping awal elak sesak...sesak ramai org n sesak duit...sbb time posa asyik beli makan kat luar je...hiihi

    akak tema warna warni...hahahha..meriah

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum ros...

    Elok buat persediaan awal...nanti bln ramadan blh tumpu perhatian penuh pd ibadah2 dgn tenang n selesa....

    Thn ni tkde tema lagilah..thn lepas tiffany blue...hehe

    ReplyDelete
  10. raya tahun ni saya pakai kain batik
    :P

    ReplyDelete
  11. ingtkan sy je belum shoping bju raya, rupa2nya ros pun blm jugak ek...heheh


    ReplyDelete
  12. akak fifi pon tak beli baju raye lagi.. :) tunggu la nanti.. DH dgn ufairah da beli sikit2..

    ReplyDelete
  13. buat persedian awal kan..nanti xde lah kalut sangat..

    tema?....langsung takde...duk sorang diri tak fikir plok pasal tema..

    ReplyDelete
  14. ciksu duk usha baju tema purple biru muda + purple. dah bagi isyarat kat cik abe tp masih dok bersoal lagi.hihi

    ReplyDelete
  15. xde masa nk soping.. sya bleh tolong soping baju raya sdondon satu family... sms me ok 0192378725... bagi saya saiz apa... nak warna ape.. fesyen macamana... saya carikan

    ReplyDelete