Monday, September 30, 2013

KEROPOK LEKOR YANG SEDAP

Apa menu minum petang korang hari ni?... Pilihan saya hari ni, keropok lekor. Kebetulan ada kenalan di pejabat jual. Satu batang RM2 je....
Monday, September 30, 2013

BUAH HATI PENGARANG JANTUNG

Inilah dia buah hati saya a.k.a anak-anak sedara saya. Semuanya lima orang. Cuma yang kiri sekali tu je bukan anak sedara. Dia sep...
Sunday, September 29, 2013

KURMA NABI @ KURMA AJWA

Semalam saya ke Giant.. Singgah nak beli barang sikit. Then, saya ternampak dekat satu sudut, promosi jualan kurma. Memang niat nak b...
Sunday, September 29, 2013

MENU TENGAHARI YANG SIMPLE

Inilah dia menu makan tengahari saya hari ni..  Nasi putih + Sambal ikan bilis + Telur rebus masak rempah + telur mata + ikan mas...
Sunday, September 29, 2013

BABY ALAF BARU ?

Sumber : FB Tadi masa bukak FB jumpa gambar ni. Heeee. Sekadar gurauan kan.. Untuk ibu -ibu mengandung, terkejut tak kalau tenga...
Friday, September 27, 2013

DUNIA SUDAH MAJU ?

Hihihi.. Bila dunia semakin maju.. Budak ni pun malas nak berbual ngan ayah dia.. Boleh pulak suruh ayah dia baca je kat blog.....
Friday, September 27, 2013

JOM ZIKIR

SUMBER : FB JANJI ALLAH ITU PASTI Tengok, secara tak langsung, entry ni membuatkan kita berzikir kan?.. dapat menambah pahala.. Jom ...
Friday, September 27, 2013

TAZKIRAH PAGI JUMAAT

SUMBER : FACEBOOK Alhamdulillah.. masih diizinkan Allah untuk bernafas lagi hari ni..   Alhamdulillah Alhamdulillah ...
Tuesday, September 24, 2013

ENTRY YANG SELALU DITERJAH

Inilah entry yang selalu diterjah oleh pembaca blog saya.. Maksudnya, dari awal berblog sampai sekarang, entry ni yang paling banyak d...
Wednesday, September 18, 2013

AMALAN MURAH REZEKI

Jom kita amalkan sama-sama :) SUMBER GAMBAR : FACEBOOK Kadang-kadang ada yang takut untuk bersedekah/derma.. Takut duitnya hab...
Wednesday, September 18, 2013

HIKMAH DI SEBALIK UJIAN

Sumber gambar : IKIM FM Terkadang kita tak sedar perkara ni kan?.. Bila kita diuji dengan kekurangan atau kehilangan, sudah tentu k...
Tuesday, September 17, 2013

IEJA HOT ?

Alkisahnya, ni kek masa birthday saya yang lepas.. 9 Mei. Kakak saya yang belikan.. Terkezut tengok apa yang tertera kat atas kek tu.. Ie...
Thursday, September 12, 2013

FOLLOWER MENCECAH 600

Petang semalam saya ada buat entry berkenaan nak cukupkan follower ke 600 kan?.. Kira macam target untuk semalam la kan.. hihi.. Alhamdu...
Wednesday, September 11, 2013

MENANTI PENUH DEBARAN

Wah, tajuk bukan main lagi.. Menanti penuh debaran.. hihi. Apakah?? Saje je buat tajuk gitu.. Sebenarnya tengah menunggu follower k...
Powered by Blogger.