EPHYRA DAH SAMPAI !

December 28, 2013


Selamat pagi kawan-kawan semua :)

Apa khabar?.. Semoga semuanya berada dalam keadaan kesihatan yang baik.. Alhamdulillah, kita masih bernafas di Bumi Allah... 

Hari ni hari Sabtu.. Apa perancangan untuk hari ni?... Ada yang pergi bercuti?... Bestnya... Nak ikut boleh?.. hihi... Mungkin ada yang melangsungkan perkahwinan?.. Selamat pengantin baru saya ucapkan.. Untuk seorang teman di pejabat lama, Kak Ros Latipah, Selamat pengantin baru kak.. Moga berbahagia selalu... Alhamdulillah.... Kak Ros  ni sekarang dah berpindah ke kampung halamannya, Terengganu.. Dulu masa kitorang kerja kat MINDEF, dok jalan kaki sekalilah pi dan balik kerja... Sekarang ni, masing-masing dah berhijrah :)

Mungkin juga masih ada ibu bapa yang sedang membuat persiapan persekolahan untuk anak-anak kan?.. Buat anak sedara saya, Daniel, Dania dan Danish... Excited tak nak sekolah ni?.. hihi.. Ke mood cuti dok ada lagi?... hikhikhik...

Lagi satu, saya ni excited sikit bangun pagi ni.. Bukan apa, excited nak minum Ephyra.. Alhamdulillah, Ephyra saya dah sampai hari Khamis lepas. Tapi, kan saya mc hari tu, makanya semalam baru saya ambil bawa balik..  Pagi ni baru nak start minum.. Saya beli dengan Kak Ina(Intan Berlian )... Ramai yang dah mencuba kan?.. Kalau tengok iklan je,, saya tak tergoda.. Tapi, bila rakan-rakan blogger yang agak rapat menggunakannya, tu yang saya nak mencuba tu.. 






Moga hari ni, kita menjadi lebih baik dari semalam... Dan berusaha untuk terus menjadi insan yang terbaik!




You Might Also Like

10 comments

  1. nanti buat review tawww pasal ephyra ni :)

    ReplyDelete
  2. Wah! Dah start mencuba ephyra :) nanti boleh share kesannya. Hehe...

    ReplyDelete
  3. selamat mencuba, seyes terbaik ... x rugi membeli .... bancung, goncang dan minum sgtlah mudahkan.. kan..

    ReplyDelete
  4. kak ina ada kenduri arini... best gak sbb xyah masak.. hehhe

    btw, kak ina doakan moga "impian" ros tu jadi kenyataan.. moga ada rezeki di awal tahun baru..

    banyakkan minum air & elakkan cafein

    ReplyDelete
  5. cantik warnanya... Selamat mencuba :)

    ReplyDelete
  6. ni yg nak kena cuba gak ni.. hihihi..

    ReplyDelete
  7. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (MURAHHHH SGT!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619 (call/sms/whatsapp/line/viber/tango/kakao/wechat)
    Instagram: izzahadi
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah
    selamat berephyra..
    jgn putus minum tau.. budjet siap siap dgn duit plus sachet. hihi

    ReplyDelete
  9. gudluck...semoga membawa kesan yang diingini..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS