KASUT CANTIK! - INILAH REALITI

Monday, 30 December 2013

KASUT CANTIK!




Tajuk kasut cantik. Cantik ker?????. Biarlah kan...?... hihi.

Alkisahnya, Jumaat lepas saya dan officemate gi Aeon @Jusco Tebrau.. Ada member card sale . Sebenarnya gi sana saje teman kawan je... Sekali tergoda uols... hikhik. Saya dok membelek-belek kasut. Mula tu berkenan warna pink. Tapi saiz yang saya nak dah habis. Tinggal saiz lagi besar. So, pasrah je la kan.. Eh, tetiba mata ni terpandang pulak kasut yang kat bawah ni. Macam cantik je, macam comel je... hihi. Apalagi terus try la. Mintak saiz yang saya nak. Nasib baik ada.. (saiz 38) . Bolehlah sape -sape yang nak kasi hadiah kasut pada saya. Kan dah bagitahu saiz tu kan.. hehehe...





Mungkin ada hikmah kasut yang mula -mula saya berkenan tu tak ada saiz.. Sebab warna pink.. Memang dah banyak kasut pink sebelum ni..  Akhirnya jumpa warna baru. Macam
warna Ephyra la pulak kan..... hikhik..




23 comments:

  1. cantikla..sy suke kaler ni..:) cepat grab sebelum sy yg grab ye..hihi

    ReplyDelete
  2. smartt! jijah pun suka pakai kasut flat gini..senang nak berjalan..

    ReplyDelete
  3. Cantik la! warna kegemaran k'yus ni!!

    ReplyDelete
  4. cantik.... kalu akak mmg kelakar pakai kasut pesen gini...maklum kaki terover beso

    ReplyDelete
  5. kalau anak okje tengok sure dia suka kalenya.....
    RR...awak gi jugak hari yg AEON slae tu...Weyh mesti kita berselisihkaOKje beli baju dapat harga RM5.90....90% diskaun kononya...tp tak byk pilihanlah

    ReplyDelete
  6. memang cantik lahh..
    warna pun sgt menarik..
    berkenan ler..hihi

    ReplyDelete
  7. klassss warna sama dgn kotak ephyra. hihi

    ReplyDelete
  8. tak pernah ada kasut warna ni lagi.. memang cantik.. ^_^

    ReplyDelete
  9. waalaikummussalam . salam kenal juga dan follow sini . :)

    ReplyDelete
  10. cantikkk .. sesuai dengan tajuk ^_^

    ReplyDelete
  11. akak selalu terkena camni..jumpa kasut berkenan..dan dan takde saiz, so kena tukar kaler...huhu

    ReplyDelete
  12. biru sangat la makngah.. hehe.. dak eh, comey sangat.. :)

    klik2 sini..

    ReplyDelete
  13. sy pulak 36, boleh lah tu bg hadiah jugak.. hehe..

    kalau bab shopping kasut ni mmg takleh tahan, adoiiii..

    ReplyDelete
  14. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete