Pungutan Pingat Kontinjen MALAYSIA SUKAN SEA 2013 - INILAH REALITI

Friday, 13 December 2013

Pungutan Pingat Kontinjen MALAYSIA SUKAN SEA 2013



Inilah jumlah pungutan pingat kontinjen negara setakat ini 
pada hari ini. 

Sumber : FB Astro Arena.




Malaysia boleh!

Ingat lagi time sekolah dulu, kalau ada Sukan Sea ke, Sukan Asia ke, Sukan Komanwel ke, Sukan Olimpik, mesti dok ngadap tv je kerja ai.. hihi.. Minat sukan, tapi tak pandai bersukan. acener tu?.. 


6 comments:

  1. samalah kita ros..suka sangat tgk live sukan tapi x bersukan

    ReplyDelete
  2. pergh.. kalah dengan myanmar & vietnam tu..

    ReplyDelete
  3. Selau tgk surat khabr. Byk sgt bezanya pungutan dengan myanmar tu kan.. Jauh ketinggalan. Agak agak la sukan apa yg negara lain tak amikkan.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum ros...

    Minat juga ros dgn dunia sukan ni ye...akak dh agak lama tk ikuti perkembangan sukan tanahair.......

    ReplyDelete
  5. Setakat yg sy tengok hari dah 8 emas..masuk hari ni xtau la dah berapa emas..doakan yg terbaik utk team Malaysia..hehe

    ReplyDelete
  6. ok la tu mnt sukan.. dari deqla ni x minat sukan, apa lagi bersukan.. hakhak..

    ReplyDelete