ENTRY ROJAK CAMPUR


Rasa sekejap je masa bergerak.. Esok 17 mei.. Itulah tarikhnya.. Husband saya akan bergerak ke Kem yang baru. Yang terletak di Banang, Batu Pahat.. Maka bermulalah kembali episod PJJ antara kami.. 

Kita hanya mampu merancang. Allah yang akan menentukan. Sabar dan redha. Insyaallah akan ada pengakhiran yang baik.

Saje letak gambar biskut tu. Tadi makan tu untuk makan tengahari merangkap minum petang... Layan sengsorang sebab husband gi kem untuk kemas apa yang patut..


P/s : Mood pun x stabil sekarang ni.Emmmm.


Previous
Next Post »

5 comments

Click here for comments
16 May 2014 at 20:03 ×

semoga segala urusan akak dan suami dipermudahkan :)

Balas
avatar
admin
16 May 2014 at 20:10 ×

sedih kan yunk.. isteri askar begini la berjauhan...
jijah pon baru hantar suami balik labuan.. berPJJ la balik.. sebulan sekali baru balik weekand.. sabar jelah...

jijah doakan ros di murahkan rezeki anak supaya ros tak sunyi lagi.. Amin

Balas
avatar
admin
17 May 2014 at 02:32 ×

perancangan Allah adalah yg terbaik.. :)
menabung sini.. :)

Balas
avatar
admin
17 May 2014 at 06:24 ×

sabar ye ross..
sama sama kita doakan smga dipermudahkan hendakNya .aamiin

ros, dok jb jaga diri k :)

Balas
avatar
admin
17 May 2014 at 12:49 ×

Ros tak dapat stay dekat dengan hubby ke? Apapun, buatlah yang terbaik ya

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment