ENTRY ROJAK CAMPUR

May 16, 2014


Rasa sekejap je masa bergerak.. Esok 17 mei.. Itulah tarikhnya.. Husband saya akan bergerak ke Kem yang baru. Yang terletak di Banang, Batu Pahat.. Maka bermulalah kembali episod PJJ antara kami.. 

Kita hanya mampu merancang. Allah yang akan menentukan. Sabar dan redha. Insyaallah akan ada pengakhiran yang baik.

Saje letak gambar biskut tu. Tadi makan tu untuk makan tengahari merangkap minum petang... Layan sengsorang sebab husband gi kem untuk kemas apa yang patut..


P/s : Mood pun x stabil sekarang ni.Emmmm.


You Might Also Like

5 comments

  1. semoga segala urusan akak dan suami dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  2. sedih kan yunk.. isteri askar begini la berjauhan...
    jijah pon baru hantar suami balik labuan.. berPJJ la balik.. sebulan sekali baru balik weekand.. sabar jelah...

    jijah doakan ros di murahkan rezeki anak supaya ros tak sunyi lagi.. Amin

    ReplyDelete
  3. perancangan Allah adalah yg terbaik.. :)
    menabung sini.. :)

    ReplyDelete
  4. sabar ye ross..
    sama sama kita doakan smga dipermudahkan hendakNya .aamiin

    ros, dok jb jaga diri k :)

    ReplyDelete
  5. Ros tak dapat stay dekat dengan hubby ke? Apapun, buatlah yang terbaik ya

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS